Fotbal international

Ronaldinho are probleme cu justiția în Brazilia! I-au fost confiscate trei mașini de lux

22.11.2018 | 11:59
Ronaldinho are probleme cu justiția în Brazilia și i-au fost confiscate trei automobile de lux

Fostul fotbalist Ronaldinho are probleme cu justiția în Brazilia, după ce nu a plătit o amendă de două milioane de euro primită în 2015. Conform publicației Globo Esporte, procuratura braziliană i-au confiscat fostului jucător trei mașini de lux, după ce în urmă cu câteva zile i-au reținut pașaportul.

Din garajul familiei au fost confiscate două autoturisme marca BMW și unul marca Mercedes Benz, mașini deținute de Ronaldinho și de fratele acestuia, Roberto de Assis, care i-a fost și impresar în perioada când juca fotbal.

Ronaldinho are probleme cu justiția în Brazilia din cauza unor construcții ilegale

Problemele lui Ronaldinho cu justiția din Brazilia au început în 2015, atunci când a primit o amendă pentru construirea ilegală a unui magazin și a unei platforme pentru pescuit în orașul Porto Alegre. Fostul internațional brazilian a refuzat să plătească amenda pentru daune aduse mediului, iar în urma dobânzilor aplicate aceasta a ajuns la două milioane de euro.

Ronaldinho alături de fratele său Roberto de Assis
Ronaldinho alături de fratele său Roberto de Assis

Procuratura braziliană a încercat să rețină suma din conturile lui Ronaldinho și ale fratelui acestuia, dar aceștia și-a golit conturile și și-au mutat afacerile în afara țării. Practic, superstarul brazilian mai are în conturi doar șase euro, deși averea sa era estimată în urmă cu șase luni la aproximativ 90 de milioane de euro.

Supranumit ”Dințosul”, Ronaldinho a revenit pe teren la 18 noiembrie într-un meci caritabil disputat la Frankfurt între prietenii săi și o formație formată din fostele glorii ale clubului Eintracht. Starul brazilian i-a încântat pe fanii germani cu câteva faze de excepție prin care a arătat că nu și-a pierdut talentul. Campion mondial cu naționala Braziliei în 2002, Ronaldinho a jucat în cariera sa la formațiile Gremio Porto Alegre, Paris Saint-Germain, FC Barcelona, AC Milan, Flamengo, Atletico Mineiro, Queretaro şi Fluminense.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri