Fotbal international

Ronaldinho face show în penitenciarul din Paraguay! Echipa sa a câștigat turneul de futsal din închisoare

14.03.2020 | 13:04
Ronaldinho face show in penitenciarul din Paraguay Echipa sa a castigat turneul de futsal din inchisoare
ADVERTISEMENT

Ronaldinho se află într-o închisoare din Paraguay, după ce a folosit un pașaport fals pentru a ieși din Brazilia. Totuși, starul brazilian continuă să scrie istorie, chiar dacă se află în penitenciar și a reușit să câștige competiția de futsal organizată în închisoare.

Ronaldinho, show în închisoarea din Paraguay

Ronaldinho continuă să scrie istorie în fotbal, chiar dacă nu este vorba despre o competiție oficială, și a rămas cu zâmbetul pe buze cu toate că se află într-o închisoare din Paraguay.

ADVERTISEMENT

„Dințosul” a impresionat pe toată lumea după ce a arătat că nu a uitat să joace fotbal, exact cum o făcea în perioada sa de glorie, reușind să câștige finala turneului de futsal organizat în penitenciar.

Echipa lui Ronaldinho s-a impus cu 11-2 în finala competiției, iar brazilianul a înscris majoritatea golurilor, spre deliciul publicului format din deținuți și gardieni.

ADVERTISEMENT

Ronaldinho a fost ales omul meciului, cu 5 goluri și 6 pase decisive, iar echipa sa a câștigat 16 kilograme de carne de porc la grătar și un bax de băuturi carbogazoase.

  • 39 de ani a împlinit Ronaldinho pe 21 martie

Ronaldinho venise în Paraguay pentru un eveniment caritabil

Ronaldinho împreună cu fratele său au venit în Paraguay pentru un eveniment caritabil organizat de Nelson Belotti, proprietarul cazinoului „Il Palazzo”.

ADVERTISEMENT

„Documentele celor doi sunt verificate în aceste momente. Aceștia se află la hotelul Yacht și nu pot părăsi incinta până la soluționarea cazului.

Două pașapoarte, un alt document de identitate și două telefoane au fost confiscate.

Ronaldinho și fratele său au afirmat că au fost invitați în Paraguay de către Nelson Belotti, proprietarul cazinoului Il Palazzo, pentru a participa la un eveniment caritabil”, se arată în comunicatul emis de oficialități.

ADVERTISEMENT
  • 2015 este anul în care Ronaldinho s-a retras din fotbal
  • 2005 este anul în care Ronaldinho a câștigat Balonul de Aur
ADVERTISEMENT