Sport
notix pixel id

Ronaldinho nu l-a inclus pe Cristiano Ronaldo în cel mai bun „11” din istoria Ligii Campionilor! Ce alegeri a făcut brazilianul

Ronaldinho, fostul mare mijlocaș al Barcelonei, a alcătuit cel mai bun prim „11” din istoria Ligii Campionilor, în opinia sa. În mod surprinzător, brazilianul nu l-a inclus și pe Cristiano Ronaldo.
04.01.2022 | 20:25
Ronaldinho nu la inclus pe Cristiano Ronaldo in cel mai bun 11 din istoria Ligii Campionilor Ce alegeri a facut brazilianul
Ronaldinho, fostul mare mijlocaș al Barcelonei, a alcătuit cel mai bun prim „11” din istoria Ligii Campionilor, în opinia sa
ADVERTISEMENT

Ronaldinho (41 de ani) este considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie. Însă, acesta a reușit doar o singură dată să cucerească trofeul Ligii Campionilor, în 2006, alături de FC Barcelona.

Acesta s-a retras în 2015 din cariera de fotbalist, după ce, ultima dată, a evoluat în țara natală pentru Fluminense.

ADVERTISEMENT

Ronaldinho nu l-a inclus pe Cristiano Ronaldo în cel mai bun „11” din istoria Ligii Campionilor

Ronaldinho a alcătuit cel mai bun prim „11” din istoria Ligii Campionilor, în opinia sa. Spre surprinderea multora, brazilianul nu l-a inclus și pe Cristiano Ronaldo. În schimb, i-a găsit un loc lui Ronaldo Nazario.

Cristiano Ronaldo deține mai multe recorduri individuale în Liga Campionilor, cum ar fi cele mai multe meciuri jucate sau cele mai multe goluri marcate. Motiv pentru care decizia lui Ronaldinho de a nu-l include pe portughez în primul „11”, conceput de el, este cel puțin neașteptată.

ADVERTISEMENT

Ronaldinho a ales un sistem 4-2-3-1, iar cel mai bun prim „11” din istoria UCL, în opinia sa, arată astfel:

  • Gianluigi Buffon – Cafu, Paolo Maldini, John Terry, Roberto Carlos – Claude Makelele, Frank Lampard – Lionel Messi, Kaka, Thierry Henry – Ronaldo Nazario
ADVERTISEMENT

Crisitano Ronaldo, criticat dur după Manchester United – Wolves 0-1

Manchester United a început cu „stângul” noul an. „Diavolii” au fost învinși, în campionat, de Wolves, scor 0-1.

După meci, publicațiile de specialitate și fanii i-au criticat pe jucătorii lui Ralf Rangnick, mai cu seamă pe Cristiano Ronaldo, care a avut o prestație ștearsă.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo (36 de ani) a revenit la Manchester United, în această vară, de la Juventus, pentru 15 milioane de euro. Acesta mai are contract până în 2023 cu formația de pe „Old Trafford”.

ADVERTISEMENT

În prezent, Manchester United se află pe locul 7 din Premier League, cu 31 de puncte obținute după 19 meciuri jucate.

  • 35 milioane de euro este cota lui Cristiano Ronaldo, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT