Fotbal international

Ronaldinho, perioadă grea în închisoare: „Nu e bine deloc! I-a pierit zâmbetul”

29.03.2020 | 13:32
Ronaldinho perioada grea in inchisoare Nu e bine deloc Ia pierit zambetul
ADVERTISEMENT

Nelson Cuevas, fost internațional paraguayan, i-a făcut o vizită în închisoare lui Ronaldinho și a mărturisit că brazilianul nu este bine și devine din ce în ce mai îngrijorat pentru soarta lui.

Ronaldinho, perioadă grea în închisoare

Ronaldinho a fost încarcerat într-0 închisoare din Paraguay, după ce a intrat în țară cu un pașaport fals. Nelson Cuevas i-a făcut o vizită fostului balon de aur și a mărturisit că acesta nu este deloc fericit.

ADVERTISEMENT

„Ronaldinho nu este deloc fericit. Zâmbetul său, starea sa veselă, felul lui de a fi sunt ceea ce îl caracterizează cel mai bine, însă astăzi, din cauza situației prin care trece, zâmbetul i-a pierit.

Ceea ce am perceput eu este că nici măcar nu știe unde se află, nu este dedicat acestor lucruri, îi are pe consilierii săi care se ocupă de absolut tot: îi spun „ridică-te” și se ridică, „du-te acolo” și pleacă. Personal, este total nevinovat”, a mai spus Cuevas.

ADVERTISEMENT

Avocatul lui Ronaldinho încearcă să-l apere: „E prost!”

Avocatul lui Ronaldinho a încercat să le explice judecătorilor de ce clientul său nu ar trebui pedepsit și a declarat despre starul brazilian că nu conștientizează ceea ce se petrece în jurul lui.

„Justiția nu a înțeles că Ronaldinho nu știa că ar comite un delict pentru că nu a înțeles că i s-au dat niște acte false. E prost!”, a spus avocatul lui Ronaldinho.

ADVERTISEMENT

„Documentele celor doi sunt verificate în aceste momente. Aceștia se află la hotelul Yacht și nu pot părăsi incinta până la soluționarea cazului.

Două pașapoarte, un alt document de identitate și două telefoane au fost confiscate.

Ronaldinho și fratele său au afirmat că au fost invitați în Paraguay de către Nelson Belotti, proprietarul cazinoului Il Palazzo, pentru a participa la un eveniment caritabil”, se arată în comunicatul emis de oficialități.

ADVERTISEMENT
  • 40 de ani a împlinit Ronaldinho pe 21 martie