Sport

Ronaldinho sare în apărarea tripletei Messi – Mbappe – Neymar: ”Dacă nu ești mulțumit de ei, cu cine mai joci?”

Superstarul brazilian Ronaldinho a scris istorie pentru PSG, însă acest lucru nu l-a împiedicat să atace conducerea clubului pentru felul în care îi tratează pe Messi, Mabppe și Neymar.
18.05.2022 | 11:15
Ronaldinho sare in apararea tripletei Messi  Mbappe  Neymar Daca nu esti multumit de ei cu cine mai joci
Superstarul brazilian Ronaldinho a scris istorie pentru PSG, însă acest lucru nu l-a împiedicat să atace conducerea clubului pentru felul în care îi tratează pe Messi, Mabppe și Neymar. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Chiar dacă au câștigat titlul în Ligue 1, parizienii sunt dezamăgiți de eliminarea prematură din Champions League și cei mai criticați au fost cei trei jucători din atac.

Messi, Mbappe și Neymar, apărați de marele Ronaldinho

Cu o tripletă ofensivă de vis formată din Lionel Messi, Kylian Mbappe și Neymar, PSG a cucerit un singur trofeu în acest sezon, dar Ronaldinho le ia apărarea celor trei și crede că PSG ar greși dacă nu i-ar păstra și în sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

”Vrei să schimbi totul? Vrei să ai ce? Cei mai slabi jucători din lume? Trebuie să așteptați până când acești jucători înțeleg această manieră nouă de a trăi și juca fotbal. Restul va veni încetul cu încetul. Această adaptare este normală, pentru a îndrepta lucrurile.

Neymar este unul dintre cei mai buni jucători din lume. A avut mai multe accidentări anul acesta. Când este 100 la sută, este un jucător cu adevărat special pentru această echipă. Di Maria, Messi… Cei mai buni jucători sunt împreună. Dacă nu ești mulțumit de ei, cu cine mai joci?”, a declarat Ronaldinho, conform Marca.

ADVERTISEMENT

De ce va deveni Mbappe cel mai bun jucător

Fostul mare fotbalist brazilian este de părere că Kylian Mabppe va deveni în scurt timp cel mai bun fotbalist al planetei, dar nu a vrut să vorbească despre posibila sa trecere de la PSG la Real Madrid.

”Îmi place mult de el. Cel mai important este că este fericit, restul va veni normal. Va deveni cel mai bun jucător din lume. Restul rămâne la latitudinea lui să decidă unde va juca și ce vrea să facă”, a spus Ronaldinho.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă oficialii campioanei Franței au făcut tot posibilul pentru a-l păstra pe Kylian Mbappe și au recurs la  oferte astronomice, cu mult mai bune decât Real Madrid, fotbalistul a ales să meargă și să-și împlinească visul, acela de a juca pe Santiago Bernabeu pentru campioana din La Liga.

Ce contract va primi Mbappe la Real Madrid

Presa spaniolă a anunțat că cele două părți au ajuns la un acord, deși au existat presiuni mari pe atacantul de 23 de ani să semneze prelungirea înțelegerii cu PSG. Unul dintre cei care s-au implicat în această poveste a fost chiar președintele Franței, Emmanuel Macron.

ADVERTISEMENT

Celebrul jurnalist italian Gianluca Di Marzio, specializat pe zona de transferuri, a confirmat mutarea lui Kylian Mbappe și a dezvăluit că jucătorul va semna un contract până în vara lui 2027 cu Real Madrid.

Fotbalistul francez va primi un bonus la semnătură de 100.000.000 de euro pentru că vine liber de contract și va avea un salariu anul de 25 de milioane de euro, puțin sub ce încasează în acest moment la PSG (25,5 milioane de euro).


  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Metz: 8,50 este cota pentru „scor corect: 3-1”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT