Fotbal international

Ronaldinho şi fratele său au rămas fără paşapoarte! Brazilienii, obligaţi să plătească două milioane de euro

02.11.2018 | 19:39
Ronaldinho si fratele sau au ramas fara pasapoarte Brazilienii obligati sa plateasca doua milioane de euro

Ronaldinho şi Roberto de Assis Moreira, fratele şi impresaul fostul fotbalist, au rămas fără paşapoarte. Tribunalul din Rio Grande do Sul le-a retras documentele celor doi după ce aceştia nu au plătit o amendă de două milioane de euro care data din 2015.

Decizia justiţiei braziliene a venit vineri, după ce Ronaldinho şi fratele său au fost condamnaţi la trei ani de închisoare cu suspendare pentru construcţia ilegală a unei mori. Cei doi au primit în 2015 şi o amendă de două milioane de euro, însă nu au plătit banii nici până în ziua de azi, motiv pentru care şi-au pierdut paşapoartele.

Ronaldinho şi fratele său au rămas fără paşapoartele braziliene

Ronaldinho şi fratele său au rămas fără paşapoartele braziliene, iar decizia le-a fost deja comunicată de Sergio Queiroz, avocatul celor doi. Acesta a susţinut, conform presei din Brazilia, că aceştia nu au fost de acord cu sentinţa dată de Tribunalul din Rio Grande do Sul.

În 2015, Ronaldinho şi Roberto de Assis Moreira au fost găsiţi vinovaţi pentru construirea unei mori într-o zona în care mediul era protejat. Recent, fostul mare fotbalist brazilian a avut probleme cu FC Barcelona. Brazilianul este unul dintre ambasadorii clubului, însă în ultimele luni a fost un suporter înfocat al lui Jair Bolsonaro. Omul politic a câştigat alegerile prezidenţiale în Brazilia şi este acuzat care are o viziune extremistă, fiind un mare susţinător al dictaturii militare. Viitorul preşedinte al Braziliei este un politician cu vederi rasiste, misogine și homofobe. Mai mulţi fani ai Barcelonei au cerut ca Ronaldinho să nu mai fie ambasador al clubului catalan, aceleaşi acuze primindu-le şi Rivaldo.

Ronaldinho şi fratele său au rămas fără paşapoartele braziliene
Ronaldinho şi fratele său au rămas fără paşapoartele braziliene
Tags: