Ronaldinho, coleg cu un român? A primit tricoul cu numărul 10

Gabriel Esanu   
în Stiri sportive
17/07/2017, 12:52
Ronaldinho, coleg cu un român? A primit tricoul cu numărul 10

Chiar dacă şi-a anunţat retragerea şi deja a primit un rol de ambasador al Barcelonei, Ronaldinho primeşte în continuare oferte de a evolua pentru diverse echipe. Ultima care s-a înscris pe listă este Ahmat Groznîi, fosta Terek. Formaţia rusă i-a şi oferit brazilianului tricoul cu numărul 10, iar Ronaldinho l-a acceptat cu plăcere. Însă doar pentru un eveniment organizat de formaţia din Cecenia.

RONALDINHO TEREK. Razman Kadîrov, cel care o finanţează, pe Ahmat, l-a invitat pe Ronaldinho la primul meci susţinut de echipa sa de la schimbarea numelui. Un alt invitat de marcă a fost celebrul patinator Evgheni Pluşenko. Ambii au acceptat invitaţia, iar Ronaldinho a şi primit un tricou cu numărul 10 la Terek Groznîi.

RONALDINHO TEREK. Din păcate pentru el, Gabriel Torje nu va fi colegul lui Ronaldinho în nici un meci. Starul brazilian va reveni în scurt timp în SUA, unde îşi desfăşoară activitatea ca ambasador al Barcelonei, în timp ce fostul dinamovist este pe picior de plecare de la Terek. S-a anunţat că a ajuns deja la un acord pentru un împrumut la Karabukspor, dar impresarul său a precizat că mai sunt câteva detalii de pus la punct.

Un alt român a plecat de la Ahmat, fosta Terek, în această vară. Contractul lui Gicu Grozav nu a fost prelungit, iar fotbalistul care a mai trecut pe la Dinamo şi Petrolul este acum liber de contract.

Închide ×