Fotbal international

Ronaldinho vrea să „rupă” topurile în hip-hop: ”Îmi transpun trăirile zilnice prin muzică”. Video

15.01.2021 | 20:52
Ronaldinho vrea sa rupa topurile in hiphop Imi transpun trairile zilnice prin muzica Video
ADVERTISEMENT

Ajuns la vârsta de 40 de ani, fostul jucător al lui FC Barcelona brazilianul Ronaldinho, încearcă să se lanseze în topurile muzicale hip-hop, aceasta fiind o modalitate de a-și transpune trăirile zilnice prin muzică, conform spuselor sale.

Ronaldinho a fost unul dintre cei mai mari jucători ai generației sale, însă problemele extra sportive l-au făcut pe acesta să abandoneze fotbalul de înaltă performanță mai devreme decât trebuia.

ADVERTISEMENT

Brazilianul a fost eliberat dintr-o închisoare din Paraguay anul trecut după ce a fost prins în timpul unei tentative de trecere a graniței folosind documente false.

Ronaldinho vrea să „rupă” topurile în hip-hop: ”Îmi transpun trăirile zilnice prin muzică”

Ronaldinho țintește să ajunga în topurile muzicii hip-hop iar primul pas a fost făcut prin apariția sa în ultimul videoclip filmat de formația Tropa do Bruxo, fostul fotbalist înfățișându-se la masa de poker.

ADVERTISEMENT

“Mi-aș dori ca muzica mea să atingă inimile oamenilor. Uniunea dintre muzică și sentimente este o bucurie pentru mine. Îmi transpun trăirile zilnice prin muzică. Plănuim opt lansări în cadrul acestui proiect, ne ocupăm de toate lucrurile cu foarte multă pasiune”, a declarat fostul campion mondial cu naționala Braziliei.

Ronaldinho a refuzat să comenteze dacă perioada petrecută în spatele gratiilor în Paraguay l-a influențat să opteze pentru o carieră muzicală, însă a recunoscut că alcoolul și cluburile de noapte i-au influențat într-un mod negativ cariera.

ADVERTISEMENT

Ronaldinho, despre pasiunea sa, muzica: “Mi-a plăcut mereu R&B-ul, rap-ul, hip hop-ul”

Acesta susține că muzica nu este nicidecum o pasiune nouă pentru el, fiind ceva alături de care s-a identificat mereu: “Mi-a plăcut mereu R&B-ul, rap-ul, hip hop-ul, iar trap-ul a crescut enorm în ultimii ani.

Este un trend popular în rândul tinerilor din Brazilia, este un gen care are mai puține reguli. Se folosește de platformele și rețelele de socializare în avantajul său”, a declarat Ronaldinho.

ADVERTISEMENT

De-a lungul unei cariere de invidiat, Ronaldinho a jucat pentru următoarele formații: Gremio, PSG, Barcelona, AC Milan, Flamengo, Atletico Mineiro, Queretaro și Fluminense. S-a retras din fotbalul profesionist în 2015. De asemenea, a jucat pentru naționala Braziliei în perioada 1999-2013.

 

ADVERTISEMENT
Tags: