Cele mai citite

FOTO ŞOC! Ronaldo, pe urmele lui Botezatu! Şi-a lansat colecţia de LENJERIE INTIMĂ

5 februarie a fost o zi „prolifică” pentru fotbalul mondial. Lista marilor jucători născuţi pe această dată este impresionantă!...
Autor: Silviu Ghering | 06.02.2015 | 15:24

5 februarie a fost o zi „prolifică” pentru fotbalul mondial. Lista marilor jucători născuţi pe această dată este impresionantă!

În primul rînd Gică Hagi. Că e al nostru. A împlinit 50 de ani. Dar vin tare „din urmă”, nu neapărat cronologic, ci sentimental, Cristiano Ronaldo (30 de ani), Neymar (23), Carlos Tevez (31), Rodrigo Palacio (33), Giovanni van Bronckhorst (40), Sven Goran Eriksson (67), Cesare Maldini (83). Şi, cu voia dumneavoastră, ultimul pe listă, Eric Bicfalvi (27).

CITEŞTE ŞI „Nu doar Hagi schimbă ”prefixul”, ci şi RONALDO! Şi-a făcut un CADOU de 2.000.000 €!”

Cristiano Ronaldo trebuia, ca întot deauna, să iasă în evidenţă, este firea sa de aşa natură încît nu-i dă pace să fie liniştit. Aşa că, de ziua lui, „Balonul de aur” şi-a lansat colecţia de primăvară/vară 2015 de lenjerie intimă. Fotografiile nu au nevoie de nici un comentariu…

CITEŞTE ŞI „VIDEO / Ronaldo, omagiat de UEFA pentru împlinirea vîrstei de 30 de ani! 30 de reuşite de colecţie marca CR7”

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!