News
notix pixel id

INTERVIU. „DOBRIN este BEATLES, iar HAGI este MICHAEL JACKSON!”. De-aia a dansat Cristiano Ronaldo pe muzica unor români!

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
28.10.2016 | 00:20
INTERVIU. „DOBRIN este BEATLES, iar HAGI este MICHAEL JACKSON!”. De-aia a dansat Cristiano Ronaldo pe muzica unor români!

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

MONDEN. „DOBRIN ESTE BEATLES, IAR HAGI ESTE MICHAEL JACKSON!”. Totul despre fotbal într-un interviu spumos cu românii care l-au cucerit pe Cristiano Ronaldo cu muzica lor.

STEAUA. CINE VA PRELUA PUTEREA DE LA GIGI. Portretul viitorului număr 1, care, deşi este deja patronul echipei în acte de mai mult timp, nu a avut pînă acum nici un cuvînt de spus referitor la strategia clubului.

DINAMO. PARIUL. Cum l-a convins Andone pe cel mai în formă jucător al „cîinilor” că poate marca mai multe goluri în retur decît cele 7 date în tur.

INTERNAŢIONAL. PREMIER LEAGUE vs NBA. Bătălia MILIARDELOR din DREPTURILE TV. A început un nou sezon în baschetul profesionist nord-american, unul în care se vor învîrti cei mai mulţi bani din istorie. Din Europa, doar campionatul englez de fotbal se poate compara cu acesta.

NU PUTEŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE VINERI!

De ce NE-AU ENERVAT Cristoph Daum şi Ionel Ganea, în ce constă „Şumi-testul” lui Andone, care este condiţia necesară şi suficientă pentru oricine ca să fie luat la Steaua, cine a confundat vestiarele pe stadionul din „Ştefan cel Mare” la marele meci Dinamo 2 1 – Dinamo 1 2, ce stranier a învăţat pe propriul cont zicala românească „Să nu dai Chiajna din mînă pe Timişoara de pe gard”, de ce e bine să nu te dai cocoş în ring pînă nu te lămureşti ce ştie adversarul, mai ales cînd este femeie, toate acestea le aflaţi DOAR dacă citiţi FANATIK-ul de VINERI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri