Fotbal international

Anunţ OFICIAL! Tevez SEMNEAZĂ pentru 40.000.000 de euro salariu

UPDATE: 05.12.2016, ora 12:35 / Mai lipseşte doar semnătura pe contract şi fostul internaţional argentinian Carlos Tevez va deveni jucătorul cu cel mai mare salariu din lume: 40 de milioane de...
05.12.2016 | 12:35
Anunt OFICIAL Tevez SEMNEAZA pentru 40000000 de euro salariu

UPDATE: 05.12.2016, ora 12:35 / Mai lipseşte doar semnătura pe contract şi fostul internaţional argentinian Carlos Tevez va deveni jucătorul cu cel mai mare salariu din lume: 40 de milioane de euro!

Mogulul care conduce clubul chinez Shanghai Shenhua, Wu Xiaohui, a declarat că tratativele cu agentul jucătorului sînt foarte avansate şi în scurt timp îi va bucura pe fani cu anunţul sosirii lui Tevez, pentru ca echipa să se bată la titlu sezonul viitor: “Mai lipsesc doar cîteva detalii în îmţelegerea cu Boca Juniors şi sper ca în foarte scurt timp să putem face anunţul care să îi aducă la extaz pe suporterii noştri, Tevez să devină oficial jucătorul lui Shanghai Shenhua”

Carlos Tevez evoluează în prezent în ţara natală, la Boca Juniors şi nu cu mult timp în urmă anunţase că este fericit să-şi poată încheia cariera la clubul pe care-l iubeşte cel mai mult. Însă posibilitatea de a cîştiga spre final de carieră o sumă colosală este o şansă pe care o întîlneşti odată în viaţă şi evident nu poţi să dai cu piciorul la o asemenea oportunitate. 

 Dar Tevez nu este singurul jucător pe care un club din China este gata să-l atragă cu o asemenea sumă colosală. Nu cu mult timp în urmă presa din Marea Britanie a scris despre oferta primită de Sanchez, similară celei făcute de Shanghai lui Tevez şi chilianul nu a respins posibilitatea ca la final de sezobn să ia această propunere în con siderare

Fostul internaţional argentinian Carlos Tevez ar putea deveni, de la 1 ianuarie 2017, cel mai bine plătit jucător din lume!

Atacantul ar putea avea un contract absolut neverosimil, care ar fi mai mare decît salariile lui Cristiano Ronaldo şi Leo Messi la un loc!

Mai mult decît Ronaldo şi Messi

Clubul chinez Shanghai SIPG doreşte să aibă un atacant de mare clasă, care să ajute echipa în lupta pentru cîştigarea campionatului şi Tevez a fost alesul antrenorului portughez Andre Villas Boas. Pentru a îl putea convinge pe actualul atacant de la Boca Juniors să vină în China, patronul clubului i-a oferit un contract ieşit din comun, 41 de milioane de euro net pe stagiune, în timp ce vedeta lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo, tocmai şi-a renegociat contractul cu spaniolii pentru 21 de milioane de euro de stagiune.

Se aşteaptă răspunsul celui supranumit “Apaşul”, ştiindu-se că acesta este un personaj special, pentru care există anumite principii de viaţă ferme, înaintea oricărui cîştig material. El a ales să revină în Argentina, la Boca Juniors, ca urmare a dorinţei soţiei sale şi dacă aceasta nu va agrea nici măcar un an în China, şefii lui Shanghai se pot aştepta la refuz.

8,5 milioane de euro e cota de piaţă a lui Tevez

1 gol în 5 meciuri a marcat Tevez pentru Boca Juniors în acest sezon