Fotbal international

Ronaldo a renunțat definitiv la Real Madrid. A rupt legătura și pe Instagram

03.08.2018 | 16:05
Ronaldo a renuntat definitiv la Real Madrid A rupt legatura si pe Instagram

Juventus Torino a reușit să dea lovitura pe piața transferurilor în această vară. Campioana Italiei l-a cumpărat pe Cristiano Ronaldo de la Real Madrid pentru puțin peste 100 de milioane de euro. Portughezul a efectuat deja vizita medicală, s-a antrenat alături de noii colegi și așteaptă să debuteze într-un meci oficial în tricoul lui Juve. Pentru a le demonstra fanilor torinezi atașamentul față de culorile clubului, Ronaldo a renunțat definitiv la Real Madrid. A rupt legătura și pe Instagram cu gruparea din capitala Spaniei.

Italienii vor să se asigure că Ronaldo nu duce lipsă de nimic la Torino și că se gândește doar la fotbal, astfel că sunt dispuși să îi facă toate poftele starului portughez. Cristiano a primit două vile în una dintre cele mai bune zone ale orașului. Cele două locuințe de lux se află în aceeași curte și au piscină și sală de fitness. Casele în care locuiște Cristiano Ronaldo nu pot fi văzute de departe, fiind înconjurate de o pădure care o fac aproape imposibil de observat. În același timp, locuințele luxoase sunt foarte aproape de centrul orașului Torino și se pare că acest lucru i-a câștigat imediat inima starului portughez.

În plus, fotbalistul se bucură de o priveliște de neegalat: are dealuri într-o parte, în timp ce pe cealaltă parte trece un râu. Presa din Italia scrie că vilele lui Ronaldo sunt poziționate astfel încât se poate spune că acesta “are orașul Torino la picioarele sale.” De câteva zile, nimeni nu mai are acces în zonă, drumul privat care duce la casele de lux fiind păzit în permanență de un agent care direcționează trecătorii.

Ronaldo a renunțat definitiv la Real Madrid. A rupt legătura și pe Instagram

Favorurile italienilor l-au făcut foarte repede pe Cristiano Ronaldo să uite de fostul club. Mai întâi, acesta a început să se conecteze în mediul virtual cu noii colegi de la Juventus. A început să îi urmărească pe Instagram pe Douglas Costa, Miralem Pjanic și Paulo Dybala, dar și pagina oficială a clubului. Și, pentru a-și asigura noii șefi că a venit cu toată inima la Torino, Ronaldo a încetat să mai urmărească lui Real Madrid, club pentru care a jucat timp de 9 sezoane. Cu toate că a scos Realul din lista de favorite, Ronaldo încă își urmărește pe internet foștii colegi, dar și foștii antrenori, Carlo Ancelotii și Zinedine Zidane.

Ronaldo a renunțat să mai urmărească Real Madrid pe Instagram

Ronaldo strânge milioane de like-uri pe rețelele de socializare

Cristiano Ronaldo este o adevărată vedetă şi pe reţelele de socializare, fiind al treilea într-un top al celor mai urmărite pagini de pe Instagram cu 137 de milioane de fani. Ronaldo a postat pe contul personal de Instagram o fotografie alături de Gonzalo Higuain, Douglas Costa, Paulo Dybala, Juan Cuadrado şi Leonardo Betancur, iar imaginea a strâns rapid peste 2,5 milioane de aprecieri din partea fanilor din întreaga lume în prima oră, iar numărul total s-a dublat deja. Portughezul a participat la prima şedintă de pregătire alături de campioana din Serie A după revenirea din vacanţă şi a transmis un mesaj fanilor prin intermediul reţelei de socializare: “Primul antrenament a fost greu. Munca e terminată”, a fost mesajul lui Ronaldo.

Tags: