Fotbal international

Ronaldo a șutat direct în capul lui Khedira de nervi în Sassuolo – Juventus 0-3. Neamțul a fost făcut KO. Video

10.02.2019 | 21:49
Ronaldo a sutat direct in capul lui Khedira de nervi in Sassuolo  Juventus 03 Neamtul a fost facut KO Video

Cristiano Ronaldo a marcat primul său gol de când a împlinit vârsta de 34 de ani. Portughezul a dus la 2-0 scorul meciului cu Sassuolo, câștigat în final de Juventus cu 3-0. Cristiano a oferit și un assist la ultima reușită a torinezilor.

Cea mai amuzantă fază din meci l-a avut tot pe Ronaldo în prim-plan. Supărat că arbitrul a fluierat un henț la el, Cristiano a degajat mingea direct în capul colegului său Sami Khedira, acesta căzând secerat pe gazon.

Meciul s-a terminat bine și pentru Khedira, care și-a trecut la rândul său numele pe lista marcatorilor.

Ronaldo a șutat direct în capul lui Khedira de nervi

Recordul lui Ronaldo

Cristiano Ronaldo este din nou golgheter în Serie A, ajungând la 18 goluri înscrise în actuala stagiune, plus alte șapte assist-uri oferite. Portughezul a devenit totodată primul jucător din istorie care marchează în nouă deplasări consecutive în Serie A.

Juventus are 63 de puncte acumulate după 23 de etape. Torinezii au câștigat 20 de partide, iar alte trei le-au terminat la egalitate.

Dacă un nou titlu în Serie A pare doar o chestiune de timp, marele obiectiv al lui Juve rămâne câștigarea Ligii Campionilor, de care a fost foarte aproape în ultimii ani. De altfel, din acest motiv a și fost transferat Cristiano Ronaldo, cel mai bun jucător din istorie în Champions League.

Pe torinezi îi așteaptă o dublă de foc cu Atletico Madrid în faza optimilor de finală. Atleti a pierdut recent cu Real Madrid, însă rămâne o forță, ocupând locul 3 în La Liga și având prestații solide în Champions League. Asemenea lui Juventus, și Atletico a pierdut finale de Liga Campionilor.

Până la duelul cu Atletico însă, Juventus va juca pe 15 februarie pe teren propriu cu modesta Frosinone, în campionat. Acesta e și motivul pentru care meciul are loc vineri, ca torinezii să fie odihniți pentru meciul cu Atletico.