Fotbal international

Ronaldo a vorbit despre relația sa cu Georgina Rodriguez: „Nu mă gândesc la căsătorie”

11.12.2018 | 17:23
Ronaldo a vorbit despre relatia sa cu Georgina Rodriguez Nu ma gandesc la casatorie

Juventus joacă în ultima etapă din faza grupelor în deplasare cu Young Boys, torinezii fiind deja calificați în faza optimilor de finală. Interviul pe care Cristiano Ronaldo l-a acordat însă celor de la Gazzetta dello Sport face în continuare vâlvă în Europa, iar partida a trecut în plan secund.

Cristiano Ronaldo a vorbit deschis și despre relația cu logodnica sa Georgina Rodriguez, făcând un anunț surprinzător: nu are de gând să se căsătorească în viitorul apropiat. Portughezul a dezvăluit că zvonurile au apărut din cauza unor paparazzi care l-au surprins într-o biserică. Ronaldo spune că merge la biserică în fiecare săptămână pentru a se ruga.

Ronaldo a vorbit despre relația sa cu Georgina Rodriguez

„Paparazzi m-au văzut la biserică și imediat au crezut că se pregătește o nuntă. Nu, nu mă gândesc la căsătorie. Nu știu ce se va întâmpla în viitor, dar acum acest eveniment nu este în planurile mele.

Sunt catolic, săptămânăl mă duc la biserică. Mă duc să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru ceea mi-a dat. Nu cer nimic în plus, mulțumesc că am totul, cer sprijin de la El pentru protejarea familiei și a prietenilor mei” – a spus Cristiano Ronaldo pentru Gazzetta dello Sport.

Sezon grozav la Juventus

În 19 meciuri oficiale jucate pentru Juventus, Ronaldo a marcat 11 goluri și a oferit șapte assist-uri, devenind repede un om de bază în echipa torinezilor. Juventus domină autoritar campionatul Italiei, acolo unde vine după o victorie importantă, 1-0 cu Inter.

Juventus trebuie să-și câștige meciul cu ultima clasată Young Boys pentru a fi sigură de primul loc în grupa de Liga Campionilor. Man United se află la două puncte în spate, dar în caz de egalitate de puncte le va lua locul torinezilor, grație victoriei cu 2-1 din deplasare.

Young Boys – Juventus se joacă miercuri seara, de la ora 22:00, și va fi liveVIDEO pe FANATIK.RO