Cele mai citite

Foto. Ronaldo dat în judecată de o bombă sexi: “Mi-a spus că îmi distruge viaţa. Nu puteam să mai dorm”

Cristiano Ronaldo are probleme după ce o femeie l-a dat în judecată pentru hărţuire sexuală.
22.03.2018 | 19:08
ADVERTISEMENT

Starul lui Real Madrid este nevoit să se prezinte la un nou proces, după ce a fost dat în judecată pentru  “hărţuire prin intermediul telefonului”. Erika Canela,  câştigătoarea concursului “Miss Bumbum” a dezvăluit mesajele pe care le-a primit de la starul portughez.  VEZI ÎN GALERIA FOTO CUM ARATĂ FEMEIA

“M-a bombardat cu mesaje agresive şi m-a insultat când l-am refuzat. M-a numit o c…. şi mi-a spus că îmi distruge viaţa. Nu am mai putut mânca, nu am mai putut dormi şi nu mi-am mai dorit să îmi părăsesc apartamentul“, a spus Canela.

ADVERTISEMENT

Terorizată de mesajele venite de la Ronaldo

“A făcut rost de numărul meu şi mi-a scris pe WhatsApp. După ce am discutat mai mult, mi-a pus următoarea întrebare: “Vrei să vii pe la mine? Vreau să te văd. El a făcut toate aranjamentele şi a trimis o maşină să mă ia de la hotelul în care eram cazată, în Lisabona.

Totul părea să decurgă normal, dar am vorbit cu el din maşină. Mi-a spus că are la dispoziţie un sfert de oră. Eu nu sunt femeie de un sfert de oră, m-am simţit ca un obiect. I-am închis imediat, cine ştie ce s-ar fi întâmplat dacă mă duceam la el”, a spus femeia dorită de Ronaldo. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri