Fotbal international

Ronaldo are o melodie la Juventus! Versurile sunt scrise o jurnalistă

14.07.2018 | 12:22
Ronaldo are o melodie la Juventus Versurile sunt scrise o jurnalista
ADVERTISEMENT

Atacantul Cristiano Ronaldo a creat o adevărată isterie după transferul său de la Real Madrid la Juventus Torino, iar acum are o melodie a sa în Italia. Cotidianul Gazzetta dello Sport a anunțat că Gabriella Mancini a scris versurile cântecului ”Fino all’ultimo centimetro” (Până la ultimul centimetru).

Muzica a fost compusă de producătorul şi cantautorul torinez Roberto Gerardi. ”Un imn dedicat campionului, dar şi valorilor sportive, capacităţii de a da ce este mai bun din ei înşişi şi angajamentului zilnic al celor care ajung primii pe terenul de antrenament şi îl părăsesc ultimii”, a declarat jurnalista Gabriella Mancini.

ADVERTISEMENT

Juventus a recuperat deja jumătate din din suma plătită pe transferul lui Ronaldo

Transferul jucătorului de la Real Madrid la Juventus Torino a iscat multe controverse, dar portughezul a început deja să producă pentru clubul italian. ”Bătrâna Doamnă” și-a recuperat în două zile jumătate din suma plătită pentru transferul lui Ronaldo.

O jurnalistă de la Gazzetta dello Sport a scris versurile unei melodii dedicate lui Cristiano Ronaldo după transferul la Juventus Torino
O jurnalistă de la Gazzetta dello Sport a scris versurile unei melodii dedicate lui Cristiano Ronaldo după transferul la Juventus Torino

Cristiano Ronaldo, pentru care campioana Italiei va plăti 100 de milioane de euro în două tranșe plus alte 12 milioane de euro reprezentând comisioane şi contribuţia de solidaritate prevăzută de regulamentul FIFA, va semna un contract care se va întinde pe durata a patru sezoane şi va câştiga 30 de milioane de euro pe an.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce și-a dat acordul pentru transferul la Juventus Torino, superstarul portughez s-a pozat în Grecia alături de președintele Andrea Agnelli și de impresarul Jorge Mendes.

Prețurile tricourilor lui Juventus Torino cu numele lui Cristiano Ronaldo și cu numărul 7 au următoarele prețuri: copil – 84,95 euro, femei – 94,95 euro, bărbați ”replică” – 104,95 euro și bărbați ”autentic” – 144,95 euro.

ADVERTISEMENT