Fotbal international

Ronaldo creează isterie la Torino! Se vinde pizza CR7. Video

12.07.2018 | 08:09
Ronaldo creeaza isterie la Torino Se vinde pizza CR7 Video

Anunțul că atacantul portughez Cristiano Ronaldo va juca din sezonul viitor la Juventus a creat o adevărată isterie la Torino. Un restaurant renumit din orașul italian a scos la vânzare pizza CR7, în culorile alb și negru ale campioanei Italiei.

Pizza este făcută cu brânză și un fel de caș local, iar numărul 7 este scris din măsline negre. Conform cotidianului italian La Repubblica, prețul unei pizza este de 7 euro. ”Nu am rezistat, este distractiv și apoi ne-au plăcut ingredientele”, au declarat Elisabetta și Piermichele, doi fani ai Bătrânei Doamne.

Ronaldo crează isterie la Torino

”Fratele meu și cu mine suntem mari suporteri ai echipei Juventus și suntem foarte entuziasmați de transferul lui Cristiano Ronaldo. Avem în meniu această pizza cel puțin până luni, ziua prezentării oficiale, dar ne gândim să o facem și după aceea”

, a explicat proprietarul restaurantului, Filippo Crosato.

Un alt comerciant a început să vândă la Torino înghețata CR7, în onoarea aducerii superstarului portughez la Juventus. Înghețata este în alb și negru, deasupra fiind scris din biscuiți de ciocolată CR7 și este servită alături de fructe de pădure.

Cristiano Ronaldo, pentru care campioana Italiei va plăti 100 de milioane de euro în două tranșe plus alte 12 milioane de euro reprezentând comisioane şi contribuţia de solidaritate prevăzută de regulamentul FIFA, va semna un contract care se va întinde pe durata a patru sezoane şi va câştiga 30 de milioane de euro pe an.

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus a creat isterie la Torino, un patron de restaurant punând la vânzare pizza CR7
Transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus a creat isterie la Torino, un patron de restaurant punând la vânzare pizza CR7

Imediat după ce și-a dat acordul pentru transferul la Juventus Torino, superstarul portughez s-a pozat în Grecia alături de președintele Andrea Agnelli și de impresarul Jorge Mendes.

Prețurile tricourilor lui Juventus Torino cu numele lui Cristiano Ronaldo și cu numărul 7 au următoarele prețuri: copil – 84,95 euro, femei – 94,95 euro, bărbați ”replică” – 104,95 euro și bărbați ”autentic” – 144,95 euro.