Fotbal international

Ronaldo, cu ochiul umflat în vacanță. Imaginea cu care și-a speriat fanii

04.09.2018 | 20:18
Ronaldo, cu ochiul umflat în vacanță

Cristiano Ronaldo a fost surprins de paparazzi relaxându-se alături de logodnica sa Georgina Rodriguez într-o mini-vacanță cu yacht-ul în Sardinia. Pe imagini se poate vedea însă cum Ronaldo are ochiul drept umflat, motiv de îngrijorare pentru fanii săi din întreaga lume.

Evenimentul a avut loc duminică, la nici 12 ore de la cea de-a treia victorie obținută de Juventus în Serie A. Ronaldo și-a luat logodnica și au mers împreună cu câțiva prieteni pe Insula din Marea Mediterană. Cristiano vrea să profite la maximum de pauza de două săptămâni pe care o are la dispoziție. Nu face parte din lotul Portugaliei pentru meciurile din Liga Națiunilor, astfel că următorul său meci oficial e pe 16 septembrie, pe teren propriu cu Sassuolo. Ronaldo va debuta oficial pentru Juventus în competiția sa preferată – Liga Campionilor – pe 19 septembrie, în deplasarea cu Valencia.

Vezi imaginile în galeria foto de mai sus!

Ronaldo, cu ochiul umflat în vacanță

Conform presei din Italia, Ronaldo ar fi căpătat această umflătură la ochi în timpul meciului cu Parma, câștigat de Juventus cu 2-1, chiar dacă pe camerele video nu a fost surprins momentul exact. După meci, Cristiano nu a mai stat la interviuri, trecând în mare grabă pe lângă reporterii care îl așteptau.

Chiar dacă el nu a marcat niciun gol până acum în Serie A, Ronaldo are de ce să se bucure în plan colectiv. Juventus a strâns maximum de puncte după disputarea primelor trei etape din campionatul Italiei. Conform statisticilor, portughezul a șutat de 23 de ori spre poartă în Serie A, fără a înscrie vreun gol.

Venirea superstarului  în această vară la Juventus Torino a dus la o creștere uriașă a salariilor în Serie A, fotbalul italian ajungând la un record în această privință.

Ramos, atac subtil la Rolando

Căpitanul echipei Real Madrid, Sergio Ramos, nu-l iartă pe atacantul Cristiano Ronaldo, care a decis să plece de pe Santiago Bernabeu în această vară. Fundașul spaniol consideră că alegerea UEFA de a-l desemna pe croatul Luka Modric cel mai bun jucător din sezonul precedent de Champions League în dauna portughezului este una corectă.

”Nu cred că Ronaldo este nefericit pentru că Modric a câştigat trofeul. Poate este supărat că nu a câştigat el, nu că a făcut-o un coechipier de-al lui. Cred că, dacă ar fi un jucător care merita acel premiu, acela este Luka”, a declarat Sergio Ramos.

Fundașul echipei Real Madrid nu l-a iertat pe Cristiano Ronaldo pentru că a plecat la Juventus Torino la începutul sezonului, dar și pentru faptul că a lipsit de la gala organizată de UEFA. Portughezul ar fi refuzat să vină la eveniment când a aflat că premiul cel mare va ajunge la fostul său coechipier Luka Modric.