Sport
notix pixel id

Fabulos! Ronaldo Deaconu a marcat două goluri de pus în ramă în meciul cu Dinamo. Video

Ronaldo Deaconu a spart gheața și a marcat primele sale goluri în acest campionat. Fotbalistul lui Gaz Metan Mediaș a înscris cu două execuții fabuloase din afara careului.
15.10.2021 | 21:46
Fabulos! Ronaldo Deaconu a marcat două goluri de pus în ramă în meciul cu Dinamo. Video
Ronaldo Deaconu. Sursa foto: SportPictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo a avut primele oportunități în disputa de la Mediaș, cu Gaz Metan, dar omul primei reprize a fost Ronaldo Deaconu.

Fotbalistul de 24 de ani a înscris cu două execuții incredibile din afara careului, în minutele 36 și 38, trimițând de fiecare dată în vinclul porții lui Mihai Eșanu.

Ronaldo Deaconu, execuții pentru ”golul anului”

Principalul marcator al echipei Gaz Metan Mediaș din sezonul trecut, Ronaldo Deaconu, și-a regăsit pofta de gol.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a fost omul primei reprize a meciului cu Dinamo prin execuțiile care au stabilit scorul pauzei pe arena din Media.

În minutul 36, Deaconu a marcat primul gol de autor. A insistat într-un duel cu un adversar, a recuperat balonul în banda dreaptă a terenului și l-a executat pe Mihai Eșanu cu o super execuție de la 30 de metri.

ADVERTISEMENT

Două minute mai târziu a primit o pasă de la Horșia, a privit scurt spre poarta roș-albilor și l-a văzut pe Eșanu ușor ieșit dintre buturi.

A șutat încă o dată fără speranțe pentru goal keeper-ul dinamovist, plasând mingea în vinclu. Vezi AICI super execuțiile lui Ronaldo Deaconu.

ADVERTISEMENT

În această vară a fost aproape de un transfer la Steaua Roșie Belgrad

Fotbalistul grupării ardelene este unul dintre tinerii care au atras privirile impresarilor grație evoluțiilor din sezonul precedent.

Chiar dacă a jucat cu Gaz Metan Mediaș în play-aut-ul Ligii 1, Deaconu a fost aproape de transferul carierei, la Steaua Roșie Belgrad, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT

Campioana Serbiei a făcut și o ofertă concretă pentru a-și asigura serviciile mijlocașului, 450.000 de euro. Suma a fost considerată, însă, prea mică de oficialii grupării medieșene.

11 goluri a marcat Ronaldo Deaconu în sezonul precedent, în toate competițiile, pentru Gaz Metan Mediaș. La acestea a adăuga și 14 pase decisive fiind lider în acest top în întrecerile interne.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik