Fotbal intern

Ronaldo Deaconu, aproape de un transfer în Belgia. Gol fabulos în amical. Video!

Autor: Daniel Vlad | 12.07.2018 | 18:12
Ronaldo Deaconu, aproape de un transfer în Belgia. Gol fabulos în amical. Video!
Ronaldo Deaconu, aproape de un transfer în Belgia.

Ronaldo Deaconu, aproape de un transfer în Belgia. Impresarul Florin Vulturar se află în tratative avansate pentru transferul jucătorului Ronaldo Deaconu de la Concordia Chiajna la un club din străinătate. Jucătorul ilfovenilor are oferte din Belgia şi Spania.

Ronaldo Deaconu, unul dntre cei mai talentaţi jucători ai Concordiei Chiajna, a fost dorit în această în iarnă de Dinamo, dar în cele din urmă cele două formaţii nu s-au mai înţeles asupra preţului de transfer. Astfel că jucătorul a fost nevoit să rămână la gruparea ilfovenilor, iar FANATIK.RO a aflat că în vară pe adresa fotbalistului antrenorului Ionuţ Badea au venit două oferte. Una este din primul eşalon din Belgia, iar cea de a doua este venită de la o formaţie din Secunda Divison. Conducătorii echipei de lângă Bucureşti doresc pentru un transfer în străinătate al jucătorului român cel puţin 200 de mii de euro. Negocierile dintre părţile implicate în tranzacţia respectivă sunt destul de avansate.

Ronaldo Deaconu, aproape de un transfer în Belgia. “Suntem în tratative!”

Contactat de către FANATIK.RO, agentul Florin Vulturar, cel care îl reprezintă şi pe fotbalistul celor de la FCSB, Olimpiu Moruţan, ne-a confirmat informaţiile respective. “Suntem în tratative cu două echipe din străinătate pentru Deaconu. O echipă este din Belgia, din primul eşalon, iar cea dea doua echipă este din Secunda Divsion, Sper că în cel mai scurt timp o să concretizăm una dintre cele două oferte. Am mare încredere în Deaconu, iar în opinia mea el este un jucător care cu siguranţă o să ajungă mare. Are un şut foart bun, poate cel mai bun din România”, a spus Vulturar.

Între timp Ronaldo Deaconu a reuşit un gol foarte frumos direct din lovitură liberă în partida câştigată de Concordia Chiajna, cu FC Orenburg, scor 1-0.  Jucătorul lui Ionuţ Badea a înscris de la 25 de metri, fiind un specialist al fazelor fixe.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!