Sport

Ronaldo Deaconu are portofelul plin după golurile de senzație din Gaz Metan – Dinamo: „Ies bine, am primă dublă azi!”

Ronaldo Deaconu a marcat două goluri de senzație în Gaz Metan - Dinamo, 2-1. La finalul meciului, mijlocașul medieșenilor a avut o declarație amuzantă.
15.10.2021 | 23:33
Ronaldo Deaconu are portofelul plin dupa golurile de senzatie din Gaz Metan  Dinamo Ies bine am prima dubla azi
ADVERTISEMENT

Ronaldo Deaconu (24 de ani) a fost transferat de Gaz Metan, în vara anului trecut, liber de contract, de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Acesta mai are contract până în 2022 cu formația medieșeană.

Ronaldo Deaconu are portofelul plin după golurile de senzație din Gaz Metan – Dinamo

Mijlocașul medieșenilor a dezvăluit, la finalul meciului cu Dinamo, că primește un bonus pentru fiecare gol și assist. Având în vedere că a marcat două goluri, iar Gaz Metan a câștigat meciul, Ronaldo Deaconu a declarat, într-un mod amuzant, că „a ieșit bine”, în această seară.

ADVERTISEMENT

„O seară de generic nu doar pentru mine, ci pentru întreaga echipă. Dacă ar fi să aleg un gol, cred că pe primul, acolo ne-am descătușat un pic. Sunt foarte fericit și nu ne vom opri aici. Sezonul ăsta, primele au venit assist-uri și acum urmează golurile.

A fost un meci foarte dificil, veneam după niște rezultate bune. Avem o serie accesibilă și ne dorim să urcăm în clasament pentru că nu merităm să fim acolo jos.

ADVERTISEMENT

Am avut nevoie de puțin timp să ne acomodăm cu Mister, să lucrăm cu el, să înțelegem ce vrea de la noi. Nu e ușor să schimbi o echipă într-o săptămână, iar de aici vom crește.

Era o criză de rezultate. Cred că am depășit momentul. De la zi la zi suntem din ce în ce mai încrezători, nu există vreo distracție în sânul echipei.

ADVERTISEMENT

Toți ne dorim să câștigăm și doar atât. Am un bonus la fiecare gol și assist. Primă dublă azi, iar cu victoria ies bine”, a declarat Ronaldo Deaconu, la finalul partidei cu Dinamo.

Ilie Poenaru: „Am avut și o discuție bărbătească înaintea meciului!”

După victoria cu Dinamo, antrenorul Ilie Poenaru a dezvăluit discuția bărbătească pe care a avut-o cu Ronaldo Deaconu înaintea meciului.

ADVERTISEMENT

„Trebuie felicitat Roni, îl așteptam demult, i-am spus să aibă răbdare, să tragă la poartă.

Am avut și o discuție mai bărbătească înaintea meciului: l-am întrebat ce făcea anul trecut când nu avea cui să paseze. Păi trăgeam la poartă! Atunci de ce nu faci la fel și acum? Așa voi face. Și a făcut-o foarte bine!

Jucătorii nu au ajuns încă să aibă încredere în forțele proprii. Am avut timp să ne axăm pe faza ofensivă, acum începe să ne iasă, vom arăta din ce în ce mai bine, vom marca goluri și vom urca în clasament. Merităm să fim mai sus.

Am sperat de când am venit aici, le transmit optimism, vreau să devină o echipă de luptători, să creadă până în ultimul minut, cred că a venit acel declic”, a spus antrenorul Ilie Poenaru.

  • 1 milion de euro este cota lui Ronaldo Deaconu, conform transfermarkt.com
  • 2 goluri și 5 pase decisive a dat Ronaldo Deaconu în 11 partide bifate pentru Gaz Metan, în acest sezon
ADVERTISEMENT