Sport

Vedeta lui Gaz Metan devine liber de contract: „Mi-am vândut mașina ca să-mi plătesc datoriile!”. O echipă din Bundesliga e interesată de el

Ronaldo Deaconu, vedeta lui Gaz Metan Mediaș, a spus că va deveni liber de contract la finalul lunii ianuarie și că și-a vândut mașina pentru a-și acoperi datoriile.
11.01.2022 | 22:28
Vedeta lui Gaz Metan devine liber de contract Miam vandut masina ca sami platesc datoriile O echipa din Bundesliga e interesata de el
ADVERTISEMENT

Mijlocașul își dorește să plece în străinătate, doar pentru o echipă bună, recnuoscând că există un interes și din partea lui Greuther Furth, formație care evoluează în Bundesliga.

Ronaldo Deaconu ia în calcul și o schimbare de echipă în Casa Pariurilor Liga 1, de unde are două oferte concrete.

ADVERTISEMENT

Vedeta lui Gaz Metan devine liber de contract

Ronaldo Deaconu a anunțat că va rămâne liber de contract la finalul lunii ianuarie, iar deja fostul star al lui Gaz Metan Mediaș este dorit de Greuther Furth, echipă din Bundesliga.

Totodată, Ronaldo Deaconu a recunoscut că și-a vândut mașina pentru a-și acoperi niște datorii: „La finalul lunii voi rămâne liber de contract. Ei aveau un termen să mă plătească mai devreme.

ADVERTISEMENT

Mi-am eșalonat banii pe care îi aveam de primit, deși nu am încredere că voi primi tot, pentru că nu am primit niciun leu până acum.

Cinci luni nu am fost plătit, primăria a plătit acum un salariu, dar s-au făcut din nou cinci luni. Mi-am vândut mașina în luna decembrie, pentru a-mi acoperi niște datorii la niște investiții pe care le-am făcut pentru când o să mă las de fotbal”.

ADVERTISEMENT

„Mi-am vândut mașina, țineam la ea, dar asta e, fusese cumpărată din banii pe care îi strânsesem în Croația”, a mai spus Ronaldo Deaconu, la TV DigiSport.

Este dorit în Bundesliga

Ronaldo Deaconu a vorbit despre ofertele pe care le are în acest moment și e tentat să plece în străinătate dacă va primi o ofertă din Bundesliga, unde există un interes pentru el sau de la un club care îi oferă mai mulți bani.

ADVERTISEMENT

În caz contrar, Ronaldo Deaconu a recunoscut că are și două oferte concrete din România, fiind mulțumit de una dintre el, la care spune că s-ar potrivi perfect:

„Sunt în discuții și cu alte echipe, din Liga 1 și din Germania, să joci în Bundesliga e ceva unic, dar mă interesează rețeta financiară din alte țări, altfel nu vreau să plec, am două echipe în Liga 1 care mă doresc și la una dintre ele m-aș potrivi perfect.

Prioritate e Germania, dar vreau să joc mult și vreau să arăt că sunt capabil. Mi-ar plăcea și o experiență în străinătate. E vorba despre Greuther Furth și știu că au probleme acolo, dar e totuși Bundesliga”.

„Oriunde mă duc, mă duc cu o ambiție foarte mare, pentru că nu vreau să mă opresc aici, vreau să-mi fac un nume. Până la finalul lunii sper să se alinieze planetele”, a mai spus Ronaldo Deaconu.

ADVERTISEMENT