Ronaldo e pregătit de spectacol în Portugalia – Maroc, meciul zilei la CM 2018

Alin M   
în Sport
19/06/2018, 20:50
Ronaldo e pregătit de spectacol în Portugalia – Maroc, meciul zilei la CM 2018
Cristiano Ronaldo vrea să înscrie și în poarta Marocului

Campionatul Mondial 2018 este până în acest moment o competiție dedicată surprizelor. Un singur star s-a ridicat la nivelul așteptărilor în prima etapă, iar acela este Cristiano Ronaldo, pe care îl putem urmări la lucru în Portugalia – Maroc, începând cu ora 15:00.

Ronaldo, care a câștigat Liga Campionilor cu Real Madrid în sezonul recent încheiat, competiție în care totodată a ieșit golgheter, a reușit un hat-trick fabulos împotriva Spaniei. Din păcate pentru el, Portugalia nu s-a impus, încheind meciul la egalitate, scor 3-3.

Pe urmele surprizei Iran

Liderul grupei B este naționala Iranului, victorioasă în partida cu Maroc. Africanii au controlat acel joc, dar un autogol înscris în prelungiri a trimis toate punctele la adversara lor. E greu de crezut că Iran va rămâne prima și după această rundă, ținând cont că este nevoită să înfrunte Spania, de la ora 21:00. Atât Portugalia, cât și Maroc au jucat bine în prima rundă, astfel că ne putem aștepta la o nouă partidă cu multe goluri.

Pierdere importantă pentru marocani

Cum n-ar fi fost de ajuns eșecul venit în prelungiri cu Iran, naționala Marocului are toate șansele să evolueze împotriva Portugaliei fără unul dintre cei mai buni oameni ai săi. Nordin Amrabat, jucător trecut pe la PSV, Galatasaray și Watford, a suferit o contuzie în timpul primului meci și a fost înlocuit chiar de fratele său. Rămâne de văzut dacă acesta va fi apt de joc sau nu la ora meciului, însă semnele oferite de staff-ul medical al Marocului sunt mai degrabă negative.

Se văd „sferturile”?

Dacă va continua să evolueze la fel cum a făcut-o în primul meci, atunci Portugalia lui Cristiano Ronaldo are șanse bune să ajungă cel puțin în sferturile de finală la acest turneu. Din grupa A ar trebui să se dueleze cu una dintre Rusia, Uruguay și Egipt, formații ce n-au arătat mare lucru în prima rundă.

Pariuri speciale Cristiano Ronaldo
Marchează și ia cartonaș @ 10.00
Peste 2,5 șuturi pe poartă @ 2.00
Va fi surprins în ofsaid @ 1.50*

*Cote oferite de casa de pariuri online Unibet

Închide ×