Fotbal international

Ronaldo, eliminat în primul meci al lui Juventus în Liga Campionilor! A tras de păr un adversar! A ieşit în lacrimi de pe teren. Video

20.09.2018 | 00:07
Ronaldo, eliminat în primul meci al lui Juventus în Liga Campionilor

Cristiano Ronaldo a fost eliminat în primul meci al lui Juventus în Liga Campionilor. În minutul 29 al meciului cu Valencia, atacantul de 33 de ani a văzut cartonaşul roşu după ce l-ar fi tras de păr pe Murillo, fundaşul spaniolilor, în careu.

După jumătate de oră, Murillo s-a prăbuşit pe teren după un contact cu Cristiano Ronaldo, fundaşul de 26 de ani susţinând că a fost tras de păr de portughez. După câteva zeci de secunde de parlamentări, Felix Brych, arbitrul meciului Valencia – Juventus, l-a eliminat pe starul italienilor.

Ronaldo, eliminat în primul meci al lui Juventus în Liga Campionilor, a ieşit în lacrimi

Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi după ce a fost eliminat la primul meci al lui Juventus în Liga Campionilor. Preţ de câteva secunde, portughezului nu i-a venit să creadă ceea ce s-a întâmplat şi a părăsit cu greutate terenul, în huiduielile fanilor spanioli. Cristiano Ronaldo este la primul cartonaş roşu primit într-un meci de Liga Campionilor, după 154 de partide bifate în UCL.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri