Fotbal international

Ronaldo exultă după triumful din Supercupa Italiei: „E doar începutul. Le dedic golul tuturor celor care îl iubesc pe Ronaldo”

16.01.2019 | 22:47
Ronaldo exulta dupa triumful din Supercupa Italiei E doar inceputul Le dedic golul tuturor celor care il iubesc pe Ronaldo

Juventus a câștigat pentru a opta oară în istorie Supercupa Italiei, unicul gol al partidei fiind marcat de Cristiano Ronaldo. Portughezul a ajuns la 19 goluri înscrise în 28 de finale jucate și a cucerit cel de-al 27-lea trofeu din carieră. 

La finalul partidei, Cristiano a oferit o declarație în stilul caracteristic, considerând că acesta este doar începutul pentru torinezi cu el în echipă.

Ronaldo exultă după triumful din Supercupa Italiei

“A fost un meci foarte greu. A fost foarte cald şi a fost greu să jucăm în condiţiile astea. Am jucat bine, am avut multe ocazii şi mă bucur că am marcat golul victoriei.

Sunt fericit. A fost intenţia mea să încep anul 2019 cu un trofeu câştigat. E primul cu Juventus şi mă bucur. Este doar începutul, trebuie să o luăm pas cu pas. Am câştigat acest trofeu şi trebuie să muncim în continuare foarte mult.

Titlul în Italia este întotdeauna un obiectiv pentru Juventus. Suntem pe primul loc, dar mai e mult timp şi va fi greu. Le dedic golul celor din echipă, familiei mele, tuturor celor care iubesc Juventus şi îl iubesc pe Ronaldo“, a spus Ronaldo, pentru Rai Sport.

Ronaldo a cucerit cel de-al 27-lea trofeu din carieră
Ronaldo a cucerit cel de-al 27-lea trofeu din carieră

Campionatul la pas, greu în Liga Campionilor

După 19 etape scurse din Serie A, Juventus are 17 victorii și două remize, luând deja un avans de nouă puncte față de următoarea clasată, Napoli. În Liga Campionilor, Juventus se pregătește pentru duelurile cu Atletico Madrid din faza optimilor de finală. Juventus a avut două rezultate neașteptate în faza grupelor, pierzând acasă cu Manchester United și în deplasare cu Young Boys, ce-i drept, ultimul meci fiind fără miză.

Ponturi pariuri din Serie A găsești întotdeauna pe betmag.ro