Fotbal international

Ronaldo, gest incredibil după ce a câștigat Liga Campionilor în 2008! “Ne-a șocat pe toți”

06.09.2018 | 17:19
Ronaldo, gest incredibil după ce a câștigat Liga Campionilor în 2008! Portughezul și-a șocat colegii

Ronaldo, gest incredibil după ce a câștigat Liga Campionilor în 2008! În acel sezon, portughezul evolua pentru gruparea engleză, Manchester United. Britanici au reușit să câștige finala UEFA Champions League, în mod dramatic, după executarea loviturilor de departajare, în fața celor de la Chelsea. Cristiano Ronaldo avea 23 de ani şi marcase în timpul regulamentar. Emoțiile aveau să-și spună cuvântul și lusitanul a ratat de la punctul cu var.

N-a ieșit rău până la urmă. Van der Sar a făcut minuni la în poarta diavolilor, iar eroarea lui Cristiano Ronaldo n-a costat-o pe Manchester United. Imediat după ce au ridicat trofeul, jucătorii antrenaţi de Sir Alex Ferguson au plecat spre Manchester. La sosire, așa cum era de altfel de așteptat, întreg lotul lui Manchester a plecat spre un club pentru a sărbători câştigarea Ligii Campionilor. Un singur jucător a lipsit de la petrecere. Evident, Cristiano Ronaldo.

Ronaldo, gest incredibil după ce a câștigat Liga Campionilor în 2008! Ronaldo și trofeul UCL la United
Ronaldo, gest incredibil după ce a câștigat Liga Campionilor în 2008! Portughezul și-a șocat colegii

Ronaldo, gest incredibil după ce a câștigat Liga Campionilor în 2008!

Vărul portughezului, Nuno Viveiros, și fost coleg de cameră al acestuia în perioada în care Ronaldi=o a evoluat la United a povestit presei ce a făcut de fapt acesta în timpul petrecerii.
În noaptea aceea, ne-am întors la Manchester imediat după meci. Ştiţi ce a făcut Cristiano Ronaldo când toţi ceilalţi au mers la petrecere?! S-a dus la antrenament. Asta a făcut el. Devenise campionul Europei şi a mers să se antreneze, deşi jucase 120 de minute. A avut mentalitatea asta la 23 de ani. Asta spune totul despre el, a declarat Nuno Viveiros
Între timp continuă discuțiile despre momentul în care Cristiano Ronaldo s-a decis să plece de la Madrid. Și internaţionalul spaniol Alvaro Morata, care joacă la Chelsea, a intrat în joc și a dezvăluit presei mai multe lucruri neștiute. Astfel, Morata, care a fost coechipier cu portughezul pe Santiago Bernabeu, dar care are şi amintiri frumoase din perioada petrecută la Torino, spune că transferul lui CR7 la Juventus nu l-a luat prin surprindere.“Adevărul e că n-am crezut că va pleca de la Real Madrid. Asta până am vorbit cu un oficial. M-am întâlnit cu el și mi-a zis zâmbind: >. La început nu mi-a venit să cred. Le-am spus și părinților mei și ziceau că e imposibil. Știam dinaintea Cupei Mondiale că Ronaldo va merge la Juventus. Măcar a plecat de la Real Madrid ca să meargă la o altă echipă de top”.

Morata cunoaşte şi de ce a plecat Cristiano, dar nu vrea să spună public

Morata ştie şi care a fost cauza care a condus la decizia lusitanului de a pleca de pe Santiago Bernabeu după nouă ani fabuloşi petrecuţi în tricoul lui Real Madrid, dar spune că nu este momentul să vorbească despre ea acum.  Oricum, el lasă să se înţeleagă că responsabil este preşedintele Florentino Perez, fără însă a rosti vreun nume.

84 de goluri a marcat Cristiano Ronaldo pentru Manchester United