Foto. Ronaldo şi-a sărbătorit aniversarea în sala de forţă! Cadoul sponsorului

Tibi Demeter   
in Galerie foto
06/02/2018, 19:07
Foto. Ronaldo şi-a sărbătorit aniversarea în sala de forţă! Cadoul sponsorului GALERIE FOTO

Cristiano Ronaldo a împlinit 33 de ani şi a ales să împartă cu fanii din întreaga lume momentele special de care a avut parte. Portughezul a postat pe internet mai multe fotografii pe internet cu surprizele de care a avut parte în ziua lui de naştere.

Deţinătorul Balonului de Aur a postat o fotografie cu el şi un tort albastru prin care le-a mulţumit fanilor pentru mesajele trimise cu ocazia zilei de naştere: “33! Mulţumesc tuturor pentru mesajele trimise de ziua mea de naştere”, a fost mesajul lui Ronaldo

Ronaldo şi-a petrecut ziua de naştere în sala de forţă

Ca un profesionist desăvârşit, Ronaldo a trecut şi pe la sala de forţă în ziua în care aniversa cei 33 de ani şi a postat pe Instagram o fotografie în care lucra la picioare. Lusitanul s-a prezentat cu o pereche nouă de încălţăminte primită de la sponsorul principal în urmă cu o zi.

Cristiano Ronaldo are un contract important cu celebra firmă de echipament sportiv Nike. Sposorul starului de la Real nu a uitat de ziua de naştere a atacantului şi i-a oferit o pereche de încălţăminte aurie. Cel mai bun fotbalist din 2017 nu a primit însă şi un cadou din partea lui Zidane, cel care l-a scos de pe teren în finalul partidei cu Levante din ultima etapă.

Ştirea MOMENTULUI

Denis Alibec este istorie la FCSB! Cine va purta tricoul cu numărul şapte!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.