Fotbal international

Ronaldo încă nu a ajuns la Torino, dar tricourile sale sunt la vânzare

08.07.2018 | 19:20
Ronaldo inca nu a ajuns la Torino dar tricourile sale sunt la vanzare

Cristiano Ronaldo încă nu a ajuns la Torino, dar capitala Piemontului deja fierbe la gândul că Juventus îl va avea în echipă din noul sezon pe unul dintre cei mai buni jucători din lume, portughezul Cristiano Ronaldo, deţinător a cinci Baloane de Aur. O mişcare pe care nici cel mai optimist fan bianconero nu ar fi sperat-o în urmă cu câteva săptămâni, dar care face instant din Juventus o favorită certă la câştigarea trofeului Champions League.

Febra aşteptării este atât de mare, încât comercianţii nu puteau rata să dea marea lovitură a verii. Jucătorul nu a semnat încă în mod oficial contractul cu Juventus, însă deja tricouri cu numărul 7 şi cu numele său au început să se vândă şi să fie căutate ca pâinea caldă în Torino. Este sigur că Ronaldo va avea tot numărul 7, ca la Real Madrid sau la Manchester United, aceasta fiind cifra talisman a portughezului.

Ronaldo încă nu a ajuns la Torino, dar tricourile sale sunt la vânzare. Cuadrado i-a cedat numărul 7

La Juventus, în sezonul trecut, acest număr l-a purtat internaţionalul columbian Juan Cuadrado, însă acesta a spus că nu este nici o problemă pentru el în a-i lăsa lui Cristiano numărul 7, el urmând a îmbrăca tricoul cu numărul 16. Şi antrenorul Massimiliano Allegri, de obicei un personaj foarte rezervat, nu şi-a putut ascunde entuziasmul de a putea avea la îndemână un jucător de asemenea talie, care marchează cu lejeritate peste 30 de goluri pe sezon în toate competiţiile.ţ

Ronaldo încă nu a ajuns la Torino, dar tricourile sale se vând deja. Va avea tot numărul 7, iar Juan Cuadrado, care avea 7, va purta numărul 16
Ronaldo încă nu a ajuns la Torino, dar tricourile sale se vând deja. Va avea tot numărul 7

Juventus a făcut clar o mare afacere, deja cotarea la bursă a clubului din Torino cunoscând o creştere ameţitoare. Din toate punctele de vedere venirea lui Cristiano Ronaldo va fi benefică torinezilor. Portughezului i se va oferi cel mai mare salariu dat vreodată de Juventus unui jucător, 30 de milioane euro, cu nouă milioane peste cât câştiga la Real Madrid. Şi ţinând cont că i se pregăteşte un contract pe patru ani, e clar că şi pentru Ronaldo va fi un adevărat tun financiar pe final de carieră.