Galerie foto. Scandal amoros! Detalii picante ale amantei lui Ronaldo

Vicentiu Dinescu    Claudia Mîţoi   
în Galerie foto
12/11/2017, 11:13
Galerie foto. Scandal amoros! Detalii picante ale amantei lui Ronaldo GALERIE FOTO

Acum aproximativ o lună de zile, o tânără de 21 de ani, Natacha Sofia Rodrigues, îl acuza pe internaţionalul portughez de infidelitate şi mărturisea că a avut o aventură cu el. Acum, ea a dat detalii picante în The Sun despre aventura cu Ronaldo.

”Ştiam că are pe cineva, dar am devenit prieteni. Este o persoană minunată. Am vorbit mult timp prin mesaje, dar când ne-am întâlnit a fost uimitor. Noaptea petrecută împreună a fost specială. Apoi i-am spus că merg la o emisiune de televiziune din Portugalia, dar mi-a cerut să nu o fac”, a declarat Natacha Rodrigues.

Natacha Rodrigues crede că a fost folosită pentru sex

Tânăra consideră că a fost folosită pentru sex: ”Cred că m-a folosit pentru sex, dar nu am regrete. Mă simt trădată, dar noaptea petrecută cu el este un vis devenit realitate”. Natacha Rodrigues a mărturisit că înainte de întâlnire Ronaldo îi trimitea mesaje prin care îi lăuda fundul.

”Mi-a spus mereu că îmi iubeşte fundul şi mi-a cerut să-i trimit poze şi filmuleţe cu el. Ne-am întâlnit în 26 martie, în apartamentul său din Lisabona. A fost drăguţ cu mine şi mi-a spus să mă simt ca acasă. Am făcut dragoste în fiecare cameră, mai puţin în dormitorul său. A fost afectuos şi răbdător. Avea picioare musculoase şi era ras peste tot”, a mărturisit tânăra portugheză.

Ronaldo i-a oferit tinerei 300 de euro pentru taxi

Natacha Rodrigues a povestit ce s-a întâmplat în continuare: ”După ce am terminat mi-a arătat întregul apartamnt şi m-a rugat să-mi aleg ce vreau dintr-un dulap plin de haine. Am luat o şapcă. Apoi mi-a dat 300 de euro pentru taxi şi am plecat. M-a rugat ca totul să rămână strict secret”.

Aventura celor doi s-a încheiat după ce tânăra a semnat un contract pentru un reality-show. ”Mi-a spus să nu mă duc, dar eu semnasem deja contractul şi primisem banii. Nu l-am menţionat în emisiune, dar nu mi-a mai răspuns la mesaje. După două luni m-a blocat”, a menţionat tânăra de 21 de ani.

Natacha Rodrigues speră ca acum Ronaldo să-i fie fidel logodnicei sale Georgina Rodriguez, care este însărcinată: ”Sper că-i este fidel Georginei. În noapte în care am făcut dragoste mi-a spus că nu a mai făcut acest lucru până atunci”.

Închide ×