Fotbal international

Galerie foto. Scandal amoros! Detalii picante ale amantei lui Ronaldo

În ultima perioadă, mai multe fotomodele au ieşit în presă cu declaraţii cum că ar fi avut aventuri cu starul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo.
12.11.2017 | 11:13

Acum aproximativ o lună de zile, o tânără de 21 de ani, Natacha Sofia Rodrigues, îl acuza pe internaţionalul portughez de infidelitate şi mărturisea că a avut o aventură cu el. Acum, ea a dat detalii picante în The Sun despre aventura cu Ronaldo.

”Ştiam că are pe cineva, dar am devenit prieteni. Este o persoană minunată. Am vorbit mult timp prin mesaje, dar când ne-am întâlnit a fost uimitor. Noaptea petrecută împreună a fost specială. Apoi i-am spus că merg la o emisiune de televiziune din Portugalia, dar mi-a cerut să nu o fac”, a declarat Natacha Rodrigues.

Natacha Rodrigues crede că a fost folosită pentru sex

Tânăra consideră că a fost folosită pentru sex: ”Cred că m-a folosit pentru sex, dar nu am regrete. Mă simt trădată, dar noaptea petrecută cu el este un vis devenit realitate”. Natacha Rodrigues a mărturisit că înainte de întâlnire Ronaldo îi trimitea mesaje prin care îi lăuda fundul.

”Mi-a spus mereu că îmi iubeşte fundul şi mi-a cerut să-i trimit poze şi filmuleţe cu el. Ne-am întâlnit în 26 martie, în apartamentul său din Lisabona. A fost drăguţ cu mine şi mi-a spus să mă simt ca acasă. Am făcut dragoste în fiecare cameră, mai puţin în dormitorul său. A fost afectuos şi răbdător. Avea picioare musculoase şi era ras peste tot”, a mărturisit tânăra portugheză.

Ronaldo i-a oferit tinerei 300 de euro pentru taxi

Natacha Rodrigues a povestit ce s-a întâmplat în continuare: ”După ce am terminat mi-a arătat întregul apartamnt şi m-a rugat să-mi aleg ce vreau dintr-un dulap plin de haine. Am luat o şapcă. Apoi mi-a dat 300 de euro pentru taxi şi am plecat. M-a rugat ca totul să rămână strict secret”.

Aventura celor doi s-a încheiat după ce tânăra a semnat un contract pentru un reality-show. ”Mi-a spus să nu mă duc, dar eu semnasem deja contractul şi primisem banii. Nu l-am menţionat în emisiune, dar nu mi-a mai răspuns la mesaje. După două luni m-a blocat”, a menţionat tânăra de 21 de ani.

Natacha Rodrigues speră ca acum Ronaldo să-i fie fidel logodnicei sale Georgina Rodriguez, care este însărcinată: ”Sper că-i este fidel Georginei. În noapte în care am făcut dragoste mi-a spus că nu a mai făcut acest lucru până atunci”.

Tags: