Ronaldo, lăudat de Boloni! Ce a spus după “foarfeca” din Ligă

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
04/04/2018, 16:49
Ronaldo, lăudat de Boloni! Ce a spus după “foarfeca” din Ligă

Cristiano Ronaldo a fost eroul serii de marţi în Liga Campionilor. Portughezul a marcat, din “foarfecă”, în poarta lui Juventus, iar Real Madrid a câştigat manşa tur, scor 3-0. Ladislau Boloni, fostul antrenor al jucătorului la Sporting Lisabona, a comentat reuşita fabuloasă a starului madrilenilor.

Este adevărat, a reuşit un gol fabulos. Bine, dar Cristiano Ronaldo deja ne-a obişnuit cu execuţii unice. Aşa că şi-a mai adăugat încă o reuşită superbă la lista lui extraordinară. Mă bucur foarte mult pentru fiecare gol pe care îl marchează şi sper să dea satisfacţie echipei sale, Real Madrid”, a declarat Ladislau Boloni pentru o televiziune de sport.

Ronaldo rămânea după antrenamente la Sporting

Ladislau Boloni a lucrat împreună cu Cristiano Ronaldo în perioada 2001-2003 şi a povestit cum se antrena starul portughez. Să nu încercăm să spunem că de mic copil făcea foarfeci sau alte lucruri. Da, de mic rămânea după antrenament mult în faţa porţii, aştepta mingi pentru a marca. Avea foame de execuţii. Îi plăcea, pur şi simplu, golul”, a mai susţinut antrenorul lui Antwerp. 

Închide ×