Sport

Cristiano Ronaldo mai ratează un meci. Manchester United – Brighton și alte 4 meciuri din Premier League, amânate din cauza Covid-19

Ronaldo și colegii săi de la Manchester United nu au jucat marți, cu Brentford, din pricina numărului mare de cazuri Covid-19. S-au descoperit noi cazuri și”diavolii” nu vor juca nici sâmbătă.
16.12.2021 | 20:54
Cristiano Ronaldo mai rateaza un meci Manchester United  Brighton si alte 4 meciuri din Premier League amanate din cauza Covid19
Ronaldo și Manchester United și-ar putea amâna și jocul de sâmbătă din pricina cazurilor de COVID-19. Credit foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT
16-12-2021
18:55

Încă 4 meciuri din Premier League au fost amânate

Cazurile de Covid-19 se înmulțesc în Marea Britanie, iar patru partide care ar fi trebuit să se joace în weekend în campionatul Angliei au fost amânate din cauza focarelor apărute la echipe.

Premier League a anunțat pe site-ul oficial că întâlnirile Southampton – Brentford, Watford – Crystal Palace, West Ham United – Norwich City și Everton – Leicester City, care ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă și duminică în etapa a 18-a au fost amânate pentru o dată ce urmează să fie stabilită.

Jocurile au fost amânate din cauza focarelor izbucnite la Brentford, Watford, Norwich City și Leicester City.

16-12-2021
14:58

Mnachester United și-a amânat meciul cu Brighton

Partida Manchester United – Brighton, din etapa a 18-a a Premier League, a fost amânată din cauza numeroaselor cazuri de Covid-19 la formația de pe Old Trafford și va fi reprogramată la o dată ce urmează să fie stabilită.

”Sănătatea jucătorilor și a personalului este prioritatea noastră. Având în vedere numărul de jucători și personal de suport care au fost nevoiți să se izoleze din cauza Covid-19, clubul nu a avut altă opțiune decât să solicite amânarea meciului cu Brighton.

Consiliul de Administrație al Premier League a luat decizia de a amâna jocul. Vom suspenda, de asemenea, toată activitatea la baza de pregătire de la Carrington pentru o perioadă scurtă pentru a ajuta la reducerea riscului de transmitere ulterioară”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al celor de la Manchester United.

Ronaldo și echipa sa, Manchester United, nu au jucat marți, partida cu Brentford fiind amânată din pricina pandemiei COVID-19. Mai exact, a numărului de infectați din rândul echipei și staffului.

Miercuri, după o zi de pauză, centrul de pregătire Carrington a fost redeschis. Și, din păcate, veștile nu sunt bune. Au fost depistate noi cazuri, persoanele în cauză fiind trimise acasă, pentru carantinare. Iar acum programul ”Diavolilor” este în pericol.

ADVERTISEMENT

Noi cazuri Covid-19 în trupa lui Ronaldo & Co. Numărul persoanelor infectate a urcat la 19, un record

După ce luni s-au înregistrat o mulțime de teste pozitive, care au dus și la amânarea jocului de campionat, baza de antrenament Carrington a fost închisă pentru 24 de ore.

Jucătorii din prima echipă au revenit la program, miercuri, la ora 10:00. Și, înainte de a fi autorizați să se antreneze, au fost supuși unor noi teste antigen și PCR. Iar acestea au relevat noi cazuri pozitive în rândul echipei lui Ronaldo & Co.

ADVERTISEMENT

Evident, persoanele pozitive au fost trimise acasă pentru carantinare. Ulterior a fost organizată o sesiune de pregătire cu o durată redusă, la care au participat și jucători de la tineret.

Numărul de cazuri este însă de 19. Și există temeri că Manchester United ar putea să fie nevoită să ceară și anularea meciului de sâmbătă, cu Brighton, în funcție de evoluția stării de sănătate din rândul jucătorilor și staffului echipei.

ADVERTISEMENT

Control de la Premier League

În contextul în care până pe 2 ianuarie sunt programate patru runde de campionat și una din Cupa Ligii, Premier League monitorizează toate cazurile de focare existente. Și și-a trimis oamenii și la Carrington pentru a verifica respectarea protocoalelor.

Reprezentanții ligii s-au arătat îngrijorați de faptul că baza de pregătire a lui United nu a fost în fapt închisă. Marți doar Ronaldo și colegii de la prima echipă nu s-au prezentat acolo.

ADVERTISEMENT

În schimb, după cum scrie Mail, peste 130 de persoane au fost prezente la Carrington. Este vorba despre jucătorii echipelor under 18 și under 23, ca și a celei feminine. Care au avut antrenamente și/sau mesele festive de Crăciun.

Programul din această perioadă poate să fie dat peste cap

Nu doar la echipa lui Ronaldo, Manchester United, lucrurile stau rău. Miercuri, cu numai două ore și jumătate înaintea startului, s-a anunțat amânarea partidei dintre Burnley și Watford.

În plus, jocul dintre Leicester și Tottenham, prevăzut pentru astăzi, de la 21:30, este încă în program. Dar numai ca urmare a cererii Premier League, Antonio Conte și Brendan Rodgers, managerii celor două echipe, cerând amânarea partidei din cauza focarelor de Covid-19.

Nu este exclusă însă o decizie de ultimă oră, precum cea de ieri. După cum, incertitudinea care planează asupra jocului lui United de sâmbătă, cu Brighton, este amplificată de creșterea numărului de cazuri și în cadrul echipei vizitatoare.

 

ADVERTISEMENT