Pleacă Ronaldo de la Real Madrid? Este dorit de trei cluburi din Premier League

cristiano ronaldo, real madrid, londra, transfer, premier league

Cristiano Ronaldo este tot mai nemulţumit de situaţia sa la Real Madrid, mai ales după ce negocierile pentru prelungirea contractului nu s-au finalizat.

Starul portughez pare tot mai decis să plece de pe Santiago Bernabeu şi îşi doreşte o revenire în Premier League, dar nu la Manchester United. Managerul ”diavolilor” a declarat că Ronaldo are un salariu uriaş şi nu poate fi adu pe Old Trafford.

Publicaţi franceză Le10Sport a scris că trei cluburi din Londra, Chelsea, Arsenal şi Tottenham, şi-a manifestat interesul pentru aducerea lui Cristiano Ronaldo, iar apropiaţi ai fotbalistului au început să negocieze o revenire în Anglia.

Ronaldo a vrut să meargă la PSG

Real Madrid i-a fi propus lui Ronaldo prelungirea contractului cu un salariu de 37 de milioane de euro pe sezon, însă acesta a refuzat să semneze şi a cerut peste 40 de milioane de euro, la fel cât are şi rivalul Lionel Messi la FC Barcelona.

France Football a susţinut, marţi, că a intrat în posesia unui SMS trimis de Cristiano Ronaldo unui prieten în 2012, în care portughezul scria că îşi doreşte să meargă la Paris Saint-Germain.