Pleacă Ronaldo de la Real Madrid? Este dorit de trei cluburi din Premier League

Ionut Neamţu    Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
14/02/2018, 08:01
Pleacă Ronaldo de la Real Madrid? Este dorit de trei cluburi din Premier League

Starul portughez pare tot mai decis să plece de pe Santiago Bernabeu şi îşi doreşte o revenire în Premier League, dar nu la Manchester United. Managerul ”diavolilor” a declarat că Ronaldo are un salariu uriaş şi nu poate fi adu pe Old Trafford.

Publicaţi franceză Le10Sport a scris că trei cluburi din Londra, Chelsea, Arsenal şi Tottenham, şi-a manifestat interesul pentru aducerea lui Cristiano Ronaldo, iar apropiaţi ai fotbalistului au început să negocieze o revenire în Anglia.

Ronaldo a vrut să meargă la PSG

Real Madrid i-a fi propus lui Ronaldo prelungirea contractului cu un salariu de 37 de milioane de euro pe sezon, însă acesta a refuzat să semneze şi a cerut peste 40 de milioane de euro, la fel cât are şi rivalul Lionel Messi la FC Barcelona.

France Football a susţinut, marţi, că a intrat în posesia unui SMS trimis de Cristiano Ronaldo unui prieten în 2012, în care portughezul scria că îşi doreşte să meargă la Paris Saint-Germain.

Ştirea MOMENTULUI

Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 1-2, în finala de la Cincinnati. Pentru al patrulea titlu din 2018

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×