Fotbal international

Ronaldo nu se uită la bani! A mers într-un restaurant în care o sticlă de vin costă 10.000 de euro

13.11.2018 | 11:40
Ronaldo nu se uita la bani A mers intrun restaurant in care o sticla de vin costa 10000 de euro

Cristiano Ronaldo nu se uită la bani când vine vorba de vacanțe sau de momentele în care vrea să se relaxeze alături de iubita sa. Lusitanul a profitat de pauza competițională și a mers la Londra pentru a urmări meciurile de la Turneul Campionilor. Ronaldo a fost surprins în timp ce ieșea dintr-un restaurant londonez exclusivist în care o sticlă de vin costă chiar și 10.000 de euro.

Jucătorul lui Juventus Torino se bucură de pauza luată de echipele de club pentru desfășurarea partidelor echipelor naționale și, având în vedere că nu a fost convocat de selecționerul Fernando Santos pentru meciurile Portugaliei cu Italia și Polonia din Liga Națiunilor, a plecat la Londra, acolo unde a urmărit meciul dintre Novak Djokovic și John Isner alături de iubita sa, Georgina Rodriguez și de fiul său, Cristiano Jr.

Ronaldo, vizită într-un restaurant în care o sticlă de vin costă 10.000 de euro

Fotbalistul de 33 de ani a fost văzut în timp ce ieșea dintr-un restaurant exclusivist din Londra, unde o sticlă de vin costă chiar și 10.000 de euro. Ronaldo a ajuns în capitala Marii Britanii pentru a urmări meciurile de la Turneul Campionilor și s-a cazat la hotelul Bulgari din Knightsbridge, unde o noapte de cazare costă cât o sticlă de vin la Scott, adică… 10.000 de euro. Portughezul vrea să profite cât mai mult de pauza competițională, următorul său meci fiind abia pe 24 noimbrie, când Juventus Torino joacă în Serie A împotriva celor de la SPAL.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo traversează o perioadă bună după transferul de la Real Madrid la campioana Italiei. A marcat cel de-al 9-lea gol în tricoul lui Juventus în victoria cu 2-0 pe terenul celor de la AC Milan. Este pe locul 2 în topul reușitelor din Serie A, cu 8 goluri, cu unul mai puțin decât Krzysztof Piatek, care a intrat recent în vizorul lui Chelsea.