Cristiano Ronaldo e sătul de locul doi! A preferat un meci banal, decît să vadă victoria lui Ribery

Cristiano Ronaldo demonstrează încă o dată că orgoliul este principala sa problemă pe care încă nu izbuteşte să o înfrîneze. Starul portughez al lui Real Madrid a decis să nu răspundă...
29.08.2013 | 13:58
Cristiano Ronaldo e satul de locul doi A preferat un meci banal decit sa vada victoria lui Ribery
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo demonstrează încă o dată că orgoliul este principala sa problemă pe care încă nu izbuteşte să o înfrîneze. Starul portughez al lui Real Madrid a decis să nu răspundă pozitiv astăzi invitaţiei UEFA de a fi prezent la Gala de la Monte Carlo, unde va fi anunţat numele celui mai bun jucător din Europa în sezonul 2012-2013, pe baza voturilor a 53 de ziarişti reprezentînd fiecare federaţie afiliată la forul european. Ronaldo a aflat că deşi se află între cele trei nume candidate la locul 1 nu va fi declarat învingător. Toate zvonurile îl dau ca şi cîştigător, ceea ce ar fi corect, pe liderul echipei germane Bayern Munchen, internaţionalul francez Frank Ribery, nu pentru că ar fi compatriot cu preşedintele UEFA, Michel Platini, cum au insinuat gurile rele, ci pentru că vine de la echipa care a izbutit o triplă Liga Campionilor-campionat-Cupa Germaniei.

A cerut să meargă la trofeul Teresa Herrera

Ronaldo a cerut să fie inclus în lotul lui Real care participă astăzi la tradiţionalul trofeu organizat de Deportivo La Coruna, Trofeul Teresa Herrera. O participare gratis, madrilenilor intrîndu-le în buzunare doar o parte dintre drepturile de televizare. UEFA a contactat conducerea Realului, cerîndu-i să îl convingă pe Ronaldo să vină la Monte Carlo, dar acesta a respins orice dialog. Emilio Butragueno, fostul mare vîrf blancos din anii 80 ai secolului trecut, a declarat că ”Real a încercat să-i explice lui Ronaldo necesitatea de a fi la Monte Carlo, dar nu a putut şi nici nu a încercat să-l forţeze să-şi schimbe poziţia, pe care i-o acceptă”. Asta în condiţiile în care Ribery a primit OK de la Bayern pentru a veni la Gală, deşi mîine joacă la Praga Supercupa Europei contra lui Chelsea, iar Messi va fi sută la sută prezent. Adevărul este că Ronaldo nu a digerat nici acum faptul că anul trecut nu a fost declarat locul 1, distincţia revenind lui Andres Iniesta de la Barcelona şi a recunoscut că s-a întors atunci la Madrid foarte trist. Binecunoscutul său orgoliu l-a făcut să se simtă foarte nedreptăţit şi, prin urmare, a decis să nu mai participe la nici o gală a UEFA.

ADVERTISEMENT

La Madrid a fost trecut pe partea stîngă

Deşi nu a declarat ceva oficial în presă, ultimele informaţii de la Madrid sunt că Ronaldo e deranjat de cerinţele lui Carlo Ancelotti de a fi prezent la faza defensivă, limitîndu-i zona de acţiune la partea stîngă. Pînă acum el avea deplină libertate de mişcare pe întreg frontul de atac şi astfel a putut marca multe goluri. Din noua lui poziţie CR7 are toate şansele să marcheze mult mai puţin.

Tags: