Galerie foto. Ronaldo, părăsit de un fotomodel! ”Îl admir pe Valentino Rossi”

cristiano ronaldo, valentino rossi, fotomodel, amanta, dezvaluire

Încă un fotomodel a dezvăluit în aceste zile că a avut o relaţie cu starul portughez de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo.

Fotomodelul grec Ria Antoniou, în vârstă de 29 de ani, a declarat într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport că au existat nişte flirturi între ea şi Cristiano Ronaldo, dar nu a oferit mai multe detalii despre aventura în care au fost implicaţi.

Ria Antoniou, care este stabilită în Italia şi este asistentă la emisiunea sportivă Tiki Taka de la postul Mediasat, a pozat pentru revista For Men şi a dezvăluit că în acest moment este singură şi este o admiratoare înfocată a multiplului campion de motociclism Valentino Rossi.

Ronaldo a avut o relaţie cu Kim Kardashian

Fotomodelul grec a mai pozat în trecut pentru revistele Esquire şi Nitro. De curând, celebrul fotomodel american Kim Kardashian, în vârstă de 37 de ani, a dezvăluit că între ea şi starul portughez de 32 de ani a fost o relaţie în urmă cu mai mulţi ani, însă a precizat că nu au ajuns la lucruri intime.

În urmă cu două săptămâni, tânăra Natacha Sofia a participat la o emisiune interactivă la un post de televiziune din Portugalia şi a dezvăluit că atacantul Cristiano Ronaldo îi este infidel logodnicei sale Georgina Rodriguez, care este însărcinată şi urmează să-i aducă al patrulea copil. Ea a spus că a avut o aventură cu starul portughez.