Ronaldo în China? Scolari îl dă de gol: ”M-a întrebat cum e acolo”

Ionut Neamţu    Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
20/03/2018, 10:29
Ronaldo în China? Scolari îl dă de gol: ”M-a întrebat cum e acolo”

Tehnicianul brazilian Luiz Felipe Scolari, care a pregătit formaţia Guangzhou Evergrande în perioada 2015-2017, a dezvăluit într-un interviu acordat postului Esporte Interativo că Ronaldo l-a întrebat de mai multe ori despre modul de viaţă din China.

”Cristiano m-a întrebat de mai multe ori despre viaţa din China, i-am dat toate detaliile. I-am zis ce spun tuturor care mă întreabă asta: . De ce nu ar putea Ronaldo să meargă în China? Trebuie să înţelegem că Ronaldo este un brandm există o industrei în jurul său, iar China este cea mai mare ţară din lume”, a declarat Scolari.

Ronaldo a fost desemnat cel mai bun fotbalist portughez în 2017

Luiz Felipe Scolari şi Cristiano Ronaldo au fost prezenţi la gala premiilor anuale din Portugalia, acolo unde starul lui Real Madrid a primit trofeul pentru cel mai bun jucător portughez al anului 2017. Ronaldo, care a fost însoţit de partenera sa Georgina Rodriguez şi de agentul Jorge Mendes, i-a devansat pe Bernardo Silva (Manchester City) şi Rui Patricio (Sporting Lisabona) şi a primit trofeul de la preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin.

Leonardo Jardim a obţinut titlul de cel mai bun antrenor după ce a câştigat cu AS Monaco titlul în Ligue 1 şi a ajuns în semifinalele Champions League, în timp ce managerul lui Manchester United, Jose Mourinho, a primit premiul ”Vasco da Gama” pentru răspândirea fotbalului portughez în lume.

Închide ×