Fotbal international

Ronaldo, premiat de MARCA pentru întreaga carieră. Moment incomod pentru Florentino Perez: „Transferă-l din nou!”

29.07.2019 | 20:44
Ronaldo premiat de MARCA pentru intreaga cariera Moment incomod pentru Florentino Perez Transferal din nou

MARCA l-a premiat în cursul zilei de luni pe Cristiano Ronaldo pentru întreaga carieră, iar portughezul a răspuns prezent. Ronaldo a venit împreună cu întreaga familie în Spania, la evenimentul unde a participat și Florentino Perez, președintele lui Real Madrid. 

Moment incomod pentru Florentino Perez

De altfel, în momentul când Ronaldo a primit premiul „Leyanda” și a fost felicitat de Perez, mai mulți oameni din sală au strigat: „Transferă-l din nou!”, un moment incomod pentru președintele lui Real Madrid. Cristiano a plecat în vara anului trecut de la Real tocmai din cauza unor neînțelegeri cu Perez.

Chiar dacă nu și-a încheiat cariera încă, Ronaldo are cifre impresionante. Este cel mai bun marcator din toate timpurile al lui Real Madrid, dar și al naționalei Portugaliei. Totodată deține recordul de goluri marcate în Liga Campionilor.

Ronaldo, premiat de MARCA pentru întreaga carieră
Ronaldo, premiat de MARCA pentru întreaga carieră

Ronaldo, premiat de MARCA pentru întreaga carieră

Ronaldo visează să câștige Liga Campionilor și cu Juventus, după ce a triumfat în această competiție alături de Manchester United și de Real Madrid. Primul său sezon în Italia a fost unul bun, dar nu grozav. A câștigat titlul, însă a fost eliminat încă din sferturi în Liga Campionilor. Chiar și așa, Ronaldo și-a făcut treaba, marcând toate cele cinci goluri reușite de Juventus în fazele eliminatorii din Champions League.

Cristiano l-a convins pe De Ligt să semneze cu Juventus. Portughezul a discutat în văzul tuturor cu tânărul fundaș olandez după finala din Liga Națiunilor. De altfel, fostul apărător al lui Ajax a recunoscut dialogul, dezvăluind că Ronaldo i-a cerut să vină la Juventus. Torinezii l-au adus în această vară și pe Ramsey, din postura de jucător liber de contract.

Perez încearcă să-l facă uitat pe Ronaldo și, după un sezon de coșmar, l-a adus pe Eden Hazard pentru a câștiga din nou trofee.