Veste excelentă pentru fanii madrileni. Ronaldo a revenit la antrenamente!

UPDATE 10.08.2016. La o zi după ce Real Madrid a cîştigat Supercupa Europei în faţa Sevilliei, la antrenamente şi-a făcut apariţia Cristiano Ronaldo. Starul portughez s-a recuperat după accidentarea suferită în finala Campionatului European. Ronaldo n-a depus un efort foarte mare, realizînd doar alergări uşoare.

Ronaldo este aşteptat să fie la 100 % din potenţial la jumătatea lunii septembrie.

cr7


Cristiano Ronaldo s-a accidentat în finala Campionatului European, cîştigată de Portugalia cu 1-0 în faţa Franţei. Verdictul medicilor: luxaţie a genunchiului. Pe 10 august se va împlini o lună de la accidentarea sa, tot atunci, Ronaldo se va întoarce la club şi va începe o recuperare de 30 de zile la baza medicală a clubului.

Astfel, Ronaldo va rata Supercupa Europei, cu Sevilla, dar şi trei etape din Primera Division. Astfel, nu va fi în teren la meciurile cu Real Sociedad, Celta Vigo şi Osasuna. Va intra în teren abia în etapa cu numărul patru, cînd Real Madrid va juca în compania lui Espanyol, dincolo de jumătatea lui semtembrie! De altfel, va rata şi primul meci al Portugaliei din campania de calificare pentru Cupa Mondială din 2018. Pe 6 septembrie, campioana europeană, va întîlni Elveţia.