Cele mai citite

Ronaldo rămâne la Real Madrid! Planul lui Florentino Perez pentru a-l păstra pe starul portughez

Deşi a declarat că îşi doreşte să-şi încheie cariera la Real Madrid, Cristiano Ronaldo a spus în mai multe rânduri că nu este apreciat aşa cum se cuvine pe Santiago Bernabeu.
Autori: Carmen Badulescu, Vicentiu Dinescu | 20.12.2017 | 14:02
Ronaldo rămâne la Real Madrid! Planul lui Florentino Perez pentru a-l păstra pe starul portughez

Starul portughez a câştigat în acest an pentru a cincea oară Balonul de Aur egalându-l la numărul de trofee pe rivalul său Lionel Messi, iar preşedintele madrilenilor Florentino Perez a stabilit un plan pentru a-l păstra la gruparea ”blanco”.

Conform Mundo Deportivo, Florentino perez i-a promis lui Cristiano Ronaldo că îi va mări salariul în 2018 pentru a ajunge la nivelul lui Messi şi Neymar. Portughezul a primit ultima mărire salarială în noiembrie 2016.

Ronaldo a câştigat 14 trofee la Real Madrid

În acest moment, Cristiano Ronaldo primeşte 23,6 milioane de euro net pe sezon, în timp ce Neymar încasează aproape 37 de milioane de euro pe an la Paris Saint-Germain, iar Messi 40 de milioane din noul contract propus de FC Barcelona.

După ce a câştigat Cupa Mondială a cluburilor, al 14-lea său trofeu la Real Madrid, Cristiano Ronaldo (33 de ani) a anunţat că ar vrea să-şi încheie cariera la Real Madrid, dar acest lucru nu depinde în totalitate de el.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!