Fotbal international

Ronaldo, răzbunarea perfectă! Le-a zis colegilor înainte de meci că marchează de trei ori

13.03.2019 | 10:07
Ronaldo razbunarea perfecta Lea zis colegilor inainte de meci ca marcheaza de trei ori

Cristiano Ronaldo a reușit răzbunarea perfectă! După ce în meciul tur, Juventus era surclasată pe Wanda Metropolitano și suporterii lui Atletico își făceau de cap, acum portughezul a găsit răspuns pentru fiecare ironie care i-a fost adresată. Fanii lui Atleti l-au jignit în termeni duri pe Ronaldo, strigându-i ”Cristiano violatorul” și ”Moarte lui Cristiano”, chiar în timpul meciului din tur.

Ronaldo, răzbunarea perfectă!

Nici Cristiano Ronaldo nu le-a rămas dator suporterilor lui Atletico. Lusitanul le-a arătat cele cinci degete de la mâna dreaptă, mesaj ferm care simboliza cele cinci trofee ale Champions League pe care le-a câștigat, patru cu Real Madrid și una cu Manchester United. Mai mult la finalul partidei a trecut prin zona interviurilor și a repetat gestul. Acum, manșa secunda a adus punctul final al răzbunării pentru lusitan.

De altfel, ziariștii de la Marca au scris că Ronaldo era înnebunit să o învingă pe Atletico și le-a transmis coechipierilor că nu va renunța la luptă și că va înscrie de trei ori. Lucru pe care l-a respectat până la virgulă și Juventus a reușit să o scoată din joc pe Atletico, deși după prima manșă spaniolii păreau mari favoriți să se califice.

Ronaldo, răzbunarea perfectă! Ronaldo
Cristiano Ronaldo a semnat în 2018 cu Juventus Torino

Allegri, la picioarele lui Ronaldo

Si antrenorul torinezilor, Massimiliano Allegri și-a scos pălăria în fața elevului său. Transferat în vara anului trecut la Juventus, Cristiano Ronaldo a început încet, dar sigur să se transforme în omul decisiv al formației. Dacă inițial părea că Serie A este un campionat care să-i dea bătăi de cap portughezului, Ronaldo a reușit să marcheze deja de 19 ori în tricoul deținătoarei titlului în Italia.

„La cum am jucat noi azi, Atletico nu avea ce face. Cristiano e cel mai mare jucător din lume. Era imposibil să termine anul in Champions League cu un singur gol. Să câștigăm Champions? Nu știu, vedem ce avem pe mai departe” , a declarat Massimiliano Allegri la finalul partidei retur cu Atletico Madrid.

  • 26 de partide are Cristiano Ronaldo în tricoul lui Juventus