Fotbal international

Dezvăluirile brazilianului Ronaldo: “Ascundeam alcoolul în sticle de suc”

Fostul Balon de Aur, brazilianul Ronaldo, recunoaşte că în perioada când juca, ascundea băutura în sticlele de suc.
22.01.2018 | 15:00
Dezvaluirile brazilianului Ronaldo Ascundeam alcoolul in sticle de suc

Brazilianul Ronaldo a fost unul dintre cei mai buni atacanţi din lume, câştigător al Balonului de Aur în 1997 şi 2002. A jucat pentru Eindhoven, Barcelona, Inter, Real Madrid şi Corinthians, marcând 247 de goluri în 343 de apariţii, la care se adaugă 62 de goluri în 98 de meciuri la echipa naţională. Şi sigur că aceste cifre ar fi crescut considerabil dacă nu ar fi existat două momente grele în cariera sa, cauzate de accidentări grave la genunchi. 

Cariera lui Ronaldo s-a încheiat în 2011 şi deşi a primit propunerea de la Corinthians să mai poată juca în meciurile în care ar dori el, brazilianul a declinat politicos oferta, la fel cum a prcedat şi în privinţa candidaturii la fotoliul de preşedinte al Federaţiei. Ronaldo consideră că este necesar mai întîi să parcurgă câteva etape în rol de conducător, înainte de a-şi asuma o astfel de responsabilitate şi în viitorul apropiat doreşte să cumpere un club din ligile inferioare din Spania sau Anglia, pentru a-şi face mâna de conducător.

Ronaldo a dezvăluit câteva lucruri mai puţin ştiute din perioada în care era jucător. Se ştia că avea slăbiciune pentru pizza, fast-food, coca-cola şi ciocolată, toate interzise pentru silueta unui fotbalist, de unde şi permanenta luptă a fostului golgeter de la Inter şi Real Madrid cu greutatea. Însă abia acum Ronaldo a scos la iveală ceea ce obişnuia să facă pe ascuns.

Brazilianul admite că îi plăcea să consume alcool şi pentru că acest lucru nu era, evident, posibil, decât pe ascuns, a născocit o soluţie câştigătoare din punctul său de vedere, pe baza căreia a putut să bea liniştit, fără a fi fost vreodată descoperit. Fiind mare amator de bere, el cumpăra multe sticle de băutură răcoritoare Guarana, o băutură recoritoare tipică brazilienilor. Vărsa conţinutul de Guarana şi turna bere şi nimeni  nu i-a descoperit niciodată secretul.