Fotbal international

Ronaldo, refuzat de Napoli! De ce nu a ajuns la echipa lui Maradona

15.07.2018 | 13:14
Ladislau Boloni crede că portughezul Cristiano Ronaldo trebuia să rămână la Real Madrid

Atacantul Cristiano Ronaldo a ajuns în această vară la Juventus Torino, dar înainte el a fost propus clubului SSC Napoli, dar a fost refuzat de președintele Aurelio De Laurentiis. Informația a fost dezvăluită de boss-ul grupării napoletane, într-un interviu în presa italiană.

”Cristiano Ronaldo ne-a fost propus nouă înainte de Juventus. M-a sunat Jorge Mendes și am discutat. Am făcut o ofertă și am fi ajuns să plătim transferul prin câștigurile ce ne erau garantate de sosirea lui Ronaldo”, a declarat președintele Aurelio de Laurentiis, conform site-ului  calcionapoli24.it.

Ronaldo, refuzat de Napoli: ”Riscam să intrăm în faliment”

Omul numărul unu de la SSC Napoli a dezvăluit că nu a putut să se ridice la nivelul oferte făcute de Juventus Torino. ”Cele 350 de milioane de euro pe care le va investi Juventus cu totul în transferul lui Ronaldo sunt cu mult peste puterile noastre. Riscam să intrăm în faliment”, a precizat De Laurentiis.

Înainte de a ajunge la Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a fost propus la Napoli, dar a fost refuzat de președintele Aurelio De Laurentiis
Înainte de a ajunge la Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a fost propus la Napoli, dar a fost refuzat de președintele Aurelio De Laurentiis

Cristiano Ronaldo, pentru care campioana Italiei va plăti 100 de milioane de euro în două tranșe plus alte 12 milioane de euro reprezentând comisioane şi contribuţia de solidaritate prevăzută de regulamentul FIFA, va semna un contract care se va întinde pe durata a patru sezoane şi va câştiga 30 de milioane de euro pe an.

Această mutare a iscat multe controverse, dar portughezul a început deja să producă pentru clubul italian. ”Bătrâna Doamnă” și-a recuperat în două zile jumătate din suma plătită pentru transferul lui Ronaldo.

Imediat după ce și-a dat acordul pentru transferul la Juventus Torino, superstarul portughez s-a pozat în Grecia alături de președintele Andrea Agnelli și de impresarul Jorge Mendes.

Prețurile tricourilor lui Juventus Torino cu numele lui Cristiano Ronaldo și cu numărul 7 au următoarele prețuri: copil – 84,95 euro, femei – 94,95 euro, bărbați ”replică” – 104,95 euro și bărbați ”autentic” – 144,95 euro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri