Fotbal international

Ronaldo, relaţie cu un fotomodel celebru! ”O dragoste imposibilă”

Cristiano Ronaldo nu are un sezon extraordinar cu Real Madrid, iar acum presa a dezvăluit o relaţie mai veche pe care a avut-o cu un fotomodel celebru.
08.11.2017 | 11:10
Ronaldo relatie cu un fotomodel celebru O dragoste imposibila
ADVERTISEMENT

Celebrul fotomodel american Kim Kardashian, în vârstă de 37 de ani, a dezvăluit recent că între ea şi starul portughez de 32 de ani a fost o relaţie în urmă cu mai mulţi ani, însă a precizat că nu au ajuns la lucruri intime.

”A fost o dragoste imposibilă”, a spus Kim Kardashian. Acesta a declarat că s-a gândit de mai multe ori la o relaţie cu starul portughez, însă nu s-a ajuns niciodată acolo: ”Dacă m-am gândit la un sărut? Sigur, chiar la mai multe lucruri, dar am fost doar prieteni”.

ADVERTISEMENT

Ronaldo se afla la începutul relaţiei cu Irina Shayk

În acel moment, Cristiano Ronaldo se afla la începutul relaţiei cu fotomodelul ru Irina Shayk, de care s-a despărţit în urmă cu doi ani. Culmea, Kim Kardashian i-a recomandat portughezului o relaţie cu sora ei, Kendall.

În urmă cu două săptămâni, tânăra Natacha Sofia a participat la o emisiune interactivă la un post de televiziune din Portugalia şi a dezvăluit că atacantul Cristiano Ronaldo îi este infidel logodnicei sale Georgina Rodriguez, care este însărcinată şi urmează să-i aducă al patrulea copil.

ADVERTISEMENT