Fotbal international

Ronaldo rupe tăcerea despre viitorul său. “Nu e o chestiune de bani”

27.05.2018 | 10:19
Cristiano Ronaldo rupe tăcerea despre viitorul său. Va vorbi cu Florentino Perez

Cristiano Ronaldo rupe tăcerea despre viitorul său, după ce a făcut vâlvă în întreaga lume la finalul meciului de la Kiev, când a lăsat de înţeles că va pleca de la Madrid.

Declaraţia portughezului a declanşat subit un val de reacţii, acum toată lumea fiind curioasă să vadă ce alegere a făcut starul lui Real Madrid şi de ce a luat decizia de a părăsi clubul unde a cucerit 4 Champions League şi 5 Baloane de Aur.

Ronaldo rupe tăcerea şi spune că va vorbi cu preşedintele Florentino Perez

”Nu era momentul perfect de a spune ceva, acum noi suntem norocoși pentru că trăim un moment extraordinar, unic, de care trebuie să profităm. Am vorbit despre viitor, nu era momentul potrivit , dar am fost sincer. Eu nu vorbesc mult, dar când o fac, o fac. Banii nu reprezintă o problemă pentru mine, am câștigat 5 Ligi ale Campionilor, 5 Baloane de Aur.

Hârtia misterioasă despre care vorbeşte un apropiat al portughezului

“În acest moment, Cristiano Ronaldo are mai multe oferte. Mai exact, trei. Una dintre ele este foarte importantă, iar o hârtie oficială ar putea sosi pe Santiago Bernabeu chiar în zilele următoare” a pus gaz pe foc  un  jurnalist spaniol, apropiat al portughezului, Edu Aguirre.
Cristiano Ronaldo rupe tăcerea despre viitorul său. Portughezul nu dezvăluie unde va pleca, dar admite că este pe picior de plecare
Cristiano Ronaldo rupe tăcerea despre viitorul său. Portughezul nu dezvăluie unde va pleca

Acesta a adăugat că “este extrem de important ce se va întâmpla în următoarea săptămână” și că “dacă Real nu va face o mișcare în următoarele 10 zile, va fi foarte complicat ca el să rămână la Madrid”. Una dintre variante ar fi un club din campionatul nord-american, dar sunt zvonuri şi despre o revenire în Premier League sau chiar despre un final de carieră în China sau Japonia.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri