Fotbal international

Cristiano Ronaldo, schimbare radicală în programul de odihnă! Cât şi cum doarme starul portughez

Ronaldo şi-a schimbat radical programul de odihnă în urma sfaturilor primite din partea antrenorului său personal Nick Littlehales. Acum, starul portughez doarme de cinci ori pe zi, de fiecare...
08.09.2017 | 14:05
Cristiano Ronaldo schimbare radicala in programul de odihna Cat si cum doarme starul portughez

Ronaldo şi-a schimbat radical programul de odihnă în urma sfaturilor primite din partea antrenorului său personal Nick Littlehales. Acum, starul portughez doarme de cinci ori pe zi, de fiecare dată câte o oră şi jumătate, în total şapte ore şi jumătate. Această decizie a fost luată pentru a da un randament mai bun pe teren.

Antrenorul personal al atacantului de la Real Madrid consideră că opt ore de somn în timpul nopţii nu sunt benefice, iar fotbalistul devine neproductiv în jurul prânzului. În Primera Division, sâmbăta şi duminica se joacă câte un meci la ora prânzului, aşa cum se va întâmpla mâine cu Real Madrid, care va întâlni pe teren propriu formaţia Leganes. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ronaldo doarme de fiecare dată în aşternuturi curate

Aceasta nu este singura schimbare ân programul de odihnă al lui Cristiano Ronaldo. Cu o oră şi jumătate înainte de a merge la culcare portughezul îşi închide laptopul, tableta, telefonul şi televizorul, deoarece un studiu a arătat că luminile display-ului, în special cele de culoare albastră, frânează producerea hormonului de somn.

La recomandearea aceluiaşi Nick Littlehales, atacantul portughez doarme de fiecare dată în aşternuturi curate, iar în pat adoptă poziţia fetusului. Cristiano Ronaldo a început să lucreze cu antrenorul englez în 2012, la recomandarea italianului Carlo Ancelotti, tehnicianul din acel moment al Realului. “Ronaldo nu este interesat de diete drasticesau să-i copieze pe alţii. Singurul lucru care-l preocupă este dacă lucrurile i se potrivesc lui”, a declarat Littlehales.