Fotbal international

Cristiano Ronaldo scrie istorie la CM 2018! Hattrick de zile mari

15.06.2018 | 22:45
Cristiano Ronaldo scrie istorie la CM 2018 Hattrick de zile mari
ADVERTISEMENT

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo scrie istorie la CM 2018, el fiind al patrulea fotbalist care înscrie la patru turnee finale mondiale. Vedeta lui Real Madrid a deschis scorul din penalty în partida Portugalia – Spania de la Soci.


UPDATE, ora 22.46 /

Cristiano Ronaldo este un adevărat fenomen al fotbalului. Starul portughez a reușit un hattrick de zile mari în meciul cu Spania, chiar în ziua în care a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru datorii la fiscul spaniol. După un penalty și o gafă a lui De Gea, Ronaldo a marcat magnific din lovitură liberă de la 25 de metri și a dus scorul la 3-3 într-un meci superb disputat la Soci. Acesta este al 51-lea hattrick din carieră reușlit de atacantul portughez. De asemenea, Ronaldo a reușit primul gol din lovitură liberă din 45 de încercări la turneele finale de Campionat Mondial și European.

ADVERTISEMENT

În minutul 3, Cristiano Ronaldo a fost faultat în careu de coechipierul său de la Real Madrid, Nacho Fernandez, iar arbitrul italian Gianluca Rocchi a dictat fără ezitare lovitură de pedeapsă. Căpitanul lusitanilor a transformat fără probleme primul penalty de la CM 2018, trimițându-l în colțul opus pe portarul David De Gea.

Cristiano Ronaldo scrie istorie la CM 2018, fiind al patrulea fotbalist care marchează la patru turnee finale de mondial
Cristiano Ronaldo scrie istorie la CM 2018, fiind al patrulea fotbalist care marchează la patru turnee finale de mondial

Cristiano Ronaldo scrie istorie la CM 2018 și îi egalează pe Klose, Seeler și Pele

Prin golul marcat în meciul Portugalia – Spania de la CM 2018, Cristiano Ronaldo a scris istorie, devenind al patrulea fotbalist care înscrie la patru turnee finale mondiale. El i-a egalat astfel pe brazilianul Pele și pe germanii Miroslav Klose și Uwe Seeler.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Cristiano Ronaldo este primul jucător din istorie care marchează la opt turnee finale consecutive.

Cristiano Ronaldo este una dintre ţintele lui PSG, iar Nasser Al-Khelaifi, preşedintele campioanei Franţei, se află la Soci, unde îl urmărește pe starul lui Real Madrid la meciul Portugalia – Spania. Interesul arabilor pentru fotbalistul de 33 de ani este unul vechi.

ADVERTISEMENT