Fotbal international

Ronaldo și-a angajat bodyguard pentru Mondial, după amenințările primite de la ISIS

03.06.2018 | 17:14
Cristiano Ronaldo și-a angajat bodyguard pentru Campionatul Mondial din Rusia

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi au fost amenințați de ISIS înaintea Campionatului Mondial din Rusia. Ronaldo vrea să fie sigur că nu va fi în pericol la turneul final, așa că și-a mai angajat un bodyguard.

Portughezul vrea să se gândească doar la fotbal pe durata desfășurării Campionatului Mondial 2018. Și-a întărit echipa de securitate cu încă un bodyguard, care în viața de zi cu zi este toreador și înfruntă taurii cu mâinile goale. Nuno Marecos i-a asigurat paza lui Ronaldo și la Kiev, unde portughezul a jucat finala Champions League. Se pare că Marecos l-a impresionat pe Ronaldo, care îl va lua cu el și în Rusia.

Nuno Marecos a fost parașutist și luptător MMA înainte de a înfrunta în arenă tauri de jumătate de tonă. “Ronaldo urmărește foarte multe lupte cu tauri și l-a ales pe Marecos după ce s-a convins că este unul dintre cei mai puternici oameni pe care i-a văzut vreodată”, a declarat un apropiat de-al portughezului.

Nuno Marecos este noul bodyguard al lui Cristiano Ronaldo
Nuno Marecos este noul bodyguard al lui Cristiano Ronaldo

Ronaldo se simte în siguranță după ce și-a mai angajat un bodyguard

Ronaldo este acum sigur că nimeni nu va îndrăzni să se apropie de el, atâta timp cât are în preajmă un om da talia lui Nuno Marecos. Acesta este cunoscut pentru că are o echipă de bărbați puternici care distrează publicul luptându-se cu taurii cu mâinile goale. Riscă accidentări grave și privesc moartea în față, spre deliciul publicului. Nuno este liderul acestui grup și are sarcina de a distrage atenția animalului și a-l obosi înainte de a-l prinde de cap și de gât, moment în care colegii încolțesc taurul și îl pun la pământ.