Ronaldo nu se gândeşte încă la retragere! A anunţat căt vrea să mai joace

cristiano ronaldo, real madrid, interviu

Cristiano Ronaldo a împlinit 33 de ani pe 5 februarie. Starul celor de la Real Madrid a oferit un interviu în presa spaniolă şi a oferit despre planurile sale de viitor.

Cristiano Ronaldo a ajuns la 33 de ani şi nu se gândeşte încă la retragerea din activitate. Portughezul a vorbit despre planurile sale de viitor într-un interviu acordat presei din Spania şi a declarat că este sigur că va mai juca la un nivel înalt câţiva ani.

"Din punct de vedere profesional am avut doi ani foarte buni, am câştigat trofee atât cu echipa de club cât şi cu echipa naţională. Simt că pot juca la cel mai înalt nivel câţiva ani. Cred că toţi oamenii ar trebui să-şi urmeze visele. Viaţa este o continuă provocare din toate punctele de vedere. Pentru un sportiv, acesta este un aspect foarte interesant. Încerc să mă menţin la cel mai înalt nivel din punct de vedere fizic, pentru că în meseria mea este foarte important. Trebuie să fiu mereu la 100% şi pentru asta fac sacrificii mari. Cu siguranţă nu mai pot să fac anumite lucruri pe care le făceam la 20 de ani. Trebuie să găsesc mereu un echilibru. Micile detalii fac întotdeauna diferenţa", a declarat Cristiano Ronaldo.

Ronaldo, fericit alături de familie

Chiar dacă are o carieră impresionantă, plină de trofee, portughezul a afirmat că nu are un moment deosebit de care şă-şi aducă aminte. Ronaldo a precizat că în prezent parcurge nişte momente fantastice alături de familie.

"Cred că am avut nişte performaţe memorabile de-a lungul timpului, dar nu-mi aduc aminte de una în mod deosebit. Ca şi filosofie de viaţă, mă concentrez mai mult pe ptrezent decât pe trecut. Cea mai mare bucurie a mea este că sunt tată. E cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Iubesc fiecare moment petrecut alături de copiii ei. Sunt un om foarte norocos. În viaţa personală trec printr-un moment fantastic, am o familie frumoasă şi sunt foarte, foarte fericit", a încheiat Ronaldo.