Fotbal international

Ronaldo și Bale s-au luptat pentru cel mai frumos gol din Champions League! Care foarfecă a fost mai frumoasă. Video

29.05.2018 | 19:38
Ronaldo si Bale sau luptat pentru cel mai frumos gol din Champions League Care foarfeca a fost mai frumoasa Video
ADVERTISEMENT

Atacanții echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo și Gareth Bale, s-au luptat pentru cel mai frumos gol al sezonului în Champions League, ambii reușind câte o foarfecă. Portughezul a înscris cu o astfel de execuție la partida tur cu Juventus Torino din sferturi, în timp ce galezul a reușit-o în finala de la Kiev, în fața celor de la FC Liverpool.

Comisia Tehnică a UEFA, din care face parte și fostul internațional român Cristian Chivu, a decis că golul marcat de Cristiano Ronaldo este cel mai frumos din această ediție de Champions League. Portughezul se mai află în Top 10 cu o reușită din faza grupelor, dintr-un meci cu Borussia Dortmund.

ADVERTISEMENT

La fel ca Ronaldo, și Bale se află în topul Champions League cu două goluri

Și galezul Gareth Bale se află în topul Champions League cu două goluri, la fel ca și Real Madrid. Omul finalei de la Kiev se mai află pe poziția a șasea cu un gol marcat tot într-un meci cu Borussia Dortmund din faza grupelor.

Cristiano Ronaldo și Gareth Bale au reușit cele mai frumoase goluri ale sezonului din Champions League
Cristiano Ronaldo și Gareth Bale au reușit cele mai frumoase goluri ale sezonului din Champions League

Cele mai frumoase 10 goluri din actuala ediție a Champions League sunt următoarele: 1. Cristiano Ronaldo (Juventus – Real Madrid 0-3, sferturi), 2. Gareth Bale (Liverpool – Real madrid 1-3, finala), 3. Gonzalo Higuain (Juventus – Tottenham 2-2, optimi), 4. Antoine Griezmann (Atletico – Roma 2-0, grupe), 5. Edin Dzeko (Chelsea – Roma 3-3, grupe), 6. Gareth Bale (Dortmund – Real Madrid 1-3, grupe), 7. Fred (Șahtar – Roma 2-1, optimi), 8. Kevin De Bruyne (Manchester City – Șahtar 2-0, grupe), 9. Lorenzo Insigne (Napoli – Șahtar 3-0, grupe), 10. Cristiano Ronaldo (Real Madrid – Dortmund 3-2, grupe).

ADVERTISEMENT

Pe lângă Cristian Chivu, din Comisia Tehnică a UEFA care a stabilit cele mai frumoase goluri ale sezonului din Champions League au mai făcut parte polonezul Jerzy Engel, germanul Thomas Schaaf, finlandezul Mixu Paatelainen, danezul Peter Rudbaek și scoțianul David Moyes.

În schimb, Gareth Bale nu a fost inclus de Comisia Tehnică a UEFA în echipa ideală a sezonului din Champions League.

ADVERTISEMENT

Atacantul galez al echipei Real Madrid  a fost omul finalei Ligii Campionilor de la Kiev, reușind o ”dublă” în meciul cu FC Liverpool, deși a fost introdus pe teren în minutul 61. Gareth Bale a devenit astfel primul fotbalist din istoria Ligii Campionilor care intră din postura de rezervă într-o finală și marchează două goluri. Atacantul ”galacticilor” a înscris primul gol la doar 122 de secunde după ce l-a înlocuit pe Isco.

Tags: