Fotbal international

IMAGINEA Cupei Confederaţiilor. Ronaldo şi Maradona, poză împreună la FINALĂ

Finala Cupei Confederaţiilor a dat şi imaginea turneului. Fostele legende ale naţionalelor rivale ale Braziliei şi Argentinei, Ronaldo şi Maradona, s-au pozat împreună la meciul dintre Chile...
03.07.2017 | 00:05
IMAGINEA Cupei Confederatiilor Ronaldo si Maradona poza impreuna la FINALA

Finala Cupei Confederaţiilor a dat şi imaginea turneului. Fostele legende ale naţionalelor rivale ale Braziliei şi Argentinei, Ronaldo şi Maradona, s-au pozat împreună la meciul dintre Chile şi Germania, care a avut loc pe stadionul Krestovsky din Sankt Petersburg. Ronaldo a fost omul invitat de FIFA să aducă trofeul în arenă, iar Maradona ocupă o funcţie în cadrul FIFA.

Diego Maradona este ambasador FIFA şi militează pentru un sport curat şi pentru transparenţa instituţiei, care a fost des zdruncinată de scandaluri în finalul mandatului lui Sepp Blatter. Fostul internaţional argentinian nu a fost invitat de Messi la nunta sa, dar cu toate acestea a avut un weekend aglomerat, fiind în aceste zile în Rusia, la Cupa Confederaţiilor.

Ronaldo şi Maradona, imaginea turneului! Cum au fost surprinsi cei doi

Ronaldo a luat în greutate

Ronaldo Nazario a câştigat în urmă cu 15 ani Cupa Mondială cu Brazilia după o finală împotriva Germaniei, în care a marcat două goluri. S-a retras din activitate în 2011 după un meci cu România, încheiat 1-0 pentru Brazilia. Fostul internaţional brazilian a luat mult în greutate după ce şi-a încheiat cariera şi a atras toate privirile la un meci amical jucat de Real Madrid în luna iunie, când a fost de departe jucătorul cu cea mai mare schimbare fizică dintre fostele legende, având peste 100 de kg.

Cupa Confederaţiilor s-a încheiat cu finala Germaniei. Unicul gol al meciului a fost marcat de Stindl, în minutul 20 al meciului. Diaz a făcut o greşeală uriaşă la gol, pierzând mingea din postură de ultim apărător. Este primul titlu al Germaniei în istorie la Cupa Confederaţiilor.